Продаж ділянки під будівництво 1366 m², ділянка 1366 m²

Staré Buky
1 876 000 за нерухомість

Зв'язатися

Контакт:Vojtěch HaklE-mail:Telefon:734 699 780
Погоджуюся з

Опис

Nabízíme k prodeji výjimečný stavební pozemek o rozloze 1.366m², situovaný v nádherné horské oblasti Krkonoš. Tento pozemek je ideální pro výstavbu vašeho vysněného domova nebo rekreačního sídla. K pozemku je již vydáno stavební povolení a je k dispozici kompletní projektová dokumentace, což vám umožňuje okamžité zahájení stavby.
Stavební povolení a projektová dokumentace: V ceně pozemku je zahrnuto stavební povolení a kompletní projektová dokumentace pro výstavbu domu na klíč.
Připravenost k výstavbě: Pozemek je připraven k okamžitému zahájení stavby. Máte možnost okamžitě začít budovat svůj nový domov nebo rekreační sídlo.
Infrastruktura: Pozemek má vlastní studnu a je na něj přivedena elektrická přípojka.
Dostupnost: V dojezdové vzdálenosti se nachází veškerá občanská vybavenost, města, lyžařská střediska a rekreační možnosti.
Možnost rozšíření: K pozemku je možné dokoupit další tři přilehlé stavební pozemky, což je ideální příležitost pro realizaci většího developerského projektu.
Příroda a zdravé prostředí: Pozemek se nachází v malebné lokalitě s čerstvým horským vzduchem, což je ideální jak pro trvalé bydlení, tak pro rekreační účely.
Jedinečná příležitost k realizaci vlastního bydlení či rekreačního sídla v jedné z nejkrásnějších lokalit v Česku. Využijte této nabídky a začněte budovat svůj nový domov v Krkonoších již dnes!
Pro více informací a domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Ev. číslo: 647442.

Інші параметри

  • автобус
  • 2
  • 400V
  • 1366 m2
  • особистий
  • Так
  • Так
а цьому веб-сайті ми обробляємо файли cookie, необхідні для його роботи та аналізу.

Upozornění

Používáte nepodporovaný (zastaralý) internetový prohlížeč!

Pro správný běh našeho portalu není možné použít vámi používaný prohlížeč.

Použijte prosím Microsoft Edge nebo některý z jiných prohlížečů, např. Google Chrome, Firefox.