Rent commercial space 34 m²

Praha, Milady Horákové 546/50
27 000 for month

Get in touch

Contact:Iveta PalackáE-mail:Telefon:721 545 545
By clicking you agree to ours

Description

Nabízíme pronájem obchodního prostoru na velmi lukrativním místě pražské Letné, rušná ulice Milady Horákové, stanice TRAM Kamenická.
Obchodní prostor se nachází v přízemí cihlového domu, vstup s výkladcem je přímo z chodníku frekventované ulice plné obchůdků a kaváren, hojně navštěvované Pražany i turisty.
Obchodní prostor o celkové výměře 34 m² je dispozičně řešen jako hlavní prodejní místnost 20 m² s výkladcem do ulice, dále prostor cca 12 m² tvořící zázemí se zkušebními kabinkami a místnost (kancelář) s oknem chráněným mříží směřující do dvora a dále sociální zařízení cca 2 m². Celý prostor byl rekonstruován, je čistý, vyklizený, vytápení je zajištěno novým elektrokotlem s rozvodem ÚT a dále je možné využít i klimatizaci (2 klimatizační jednotky), vpředu kovové výkladce se sklem, v zadní místnosti a na WC nová plastová okna, nově elektřina v celém prostoru, nově podlahy, instalováno osvětlení - světelná lišta v prodejní místnosti. Celý prostor má vlastní vodoměr a elektroměr. Vhodné pro obchod nebo služby. Volné od července 2024. Cena 27.000,-Kč/měs. + zálohy na vodu do 500,-Kč/měs., el. energie na nájemce, vratná kauce 40.000,- Kč, provize RK ve výši jednoho nájmu. Velmi doporučuji. Ev. číslo: 647763.

Other parameters

  • long-distance water supply
  • mhd
  • 3
  • G - Extremely inefficient
  • personal
On this website we process cookies necessary for its operation and analysis.

Upozornění

Používáte nepodporovaný (zastaralý) internetový prohlížeč!

Pro správný běh našeho portalu není možné použít vámi používaný prohlížeč.

Použijte prosím Microsoft Edge nebo některý z jiných prohlížečů, např. Google Chrome, Firefox.