Spolubydlení bytu 3+1

Zobrazení inzerátu na mapěPraha , Poljanovova

Nabízím pronájem 23 m2 velkého a světlého pokoje v bytě 3+1 v Praze 4-Modřanech, ulice Poljanovova. Byt má 3 samostatné neprůchozí pokoje, předsíň s úložným prostorem, kuchyň, samostatnou koupelnu s pračkou a samostatné WC.
Pokoj je neprůchozí, zařízený postelemi, skříněmi, stolem, křesílky včetně nově položeného koberce. Kuchyň je vybavená - lednička, varná deska, trouba, mikrovlnka, myčka, Wifi modem v bytě. V předsíni je velká vestavná skříň a další úložné prostory. Možnost na patře v uzamčeném sklípku uskladnit kolo apod. Velmi dobré dopravní spojení. Zastávka MHD Modřanská rokle je 2 min. od domu. Tramvaj jezdí směrem na metro B Karlovo náměstí 20 min, nebo je spojení autobusem na metro C Kačerov. Jezdí i noční tram. Parkování auta okolo domu, modré zóny zde nejsou.
Byt se nachází ve 4. patře panelového domu. V domě jsou dva výtahy, dům je po celkové rekonstrukci. Obchody, restaurace a jiné služby 100 m od domu. V blízkosti je Modřanská rokle, veřejnosti přístupné venkovní sportoviště (venkovní posilovna, ovál, hřiště na fotbal a basketbal).
Cena za celý pokoj je 7900,- Kč. při obsazenosti 2 osob. Pokud bude v pokoji jen 1 osoba, je cena 7.700,- Kč.. Cena je konečná, zahrnuje poplatky za energie, připojení na internet. Při podpisu smlouvy se platí vratná kauce 7900,- Kč (resp. 7.700,- pro 1 osobu).
Mám zájem o slušné, čistotné a nekonfliktní osoby.


https://www.facebook.com/marketplace/item/274978250807826/?

Další parametry

  • Patro
    4
  • Stav objektu
    Po rekonstrukcí
  • Typ budovy
    Panel
  • Typ vybaveni
    Ano
Parkování
Výtah
  • Číslo inzerátu
    9709
  • Cena
    7 700 za nemovitost
  • Užitná plocha
    23 m2

Kontaktovat

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku.

Upozornění

Používáte nepodporovaný (zastaralý) internetový prohlížeč!

Pro správný běh našeho portalu není možné použít vámi používaný prohlížeč.

Použijte prosím Microsoft Edge nebo některý z jiných prohlížečů, např. Google Chrome, Firefox.