Оренда сімейного будинку 145 m², ділянка 345 m²

Králův Dvůr, Na Dlouhých 456
33 000 за місяць

Зв'язатися

Контакт:Miloš SlavíčekE-mail:Telefon:733 229 897
Погоджуюся з

Опис

Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem nádherného domu 5+kk 145 m² se zahradou 345 m² na krásném, klidném místě na pomezí Berouna a Králova Dvora. Do Prahy na Zličín 15 minut autem. Dům je na kopci s výhledem ve slepé ulici, kde projedou pouze místní. Dům je cca 12 let nový, zateplený, všude podlahové topení, plastová okna s trojskly. V přízemí malá chodba, velkolepý obývací pokoj s kuchyňským koutem s výhledem na jih, včetně myčky, sklokeramické desky a trouby. Dále je v přízemí koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a WC. Po levé straně je pokoj (pracovna s oknem před vchod směrem na západ). Po pravé straně je schodiště do patra, kde jsou tři pokoje, jeden s balkónem. Dva pokoje směrem na jih a jeden na východ. V patře je dále jedna místnost jako velká šatna a technická místnost v jednom s bojlerem a velká koupelna s vanou, umyvadlem, WC a bidetem. Koupelna v patře má okno do zahrady.
Nádherné místo pro život v klidné části Králového Dvora s dosahem do Prahy. Veškerá občanská vybavenost je v pěším dosahu. Cca 200 m od domu je les na kopci pro krásné vycházky, nebo jízdu na kole.
Štítek energetické náročnosti budovy není k dispozici, proto uvádíme „G“ jako mimořádně nehospodárné. Nicméně dům je kvalitně zateplený, má plastová okna s trojskly. Volné k nastěhování ihned. Majitel požaduje kauci ve výši 40 tisíc Kč, provize RK jeden nájem + DPH. Prohlídky možné od 1.3.2024.
Vřele doporučuji prohlídku. Ev. číslo: 646389.

Інші параметри

  • 1
  • 2
  • 345 m2
  • Дуже добре
  • Цегляне
  • G - Дуже-дуже неекономічне
  • особистий
  • Так
а цьому веб-сайті ми обробляємо файли cookie, необхідні для його роботи та аналізу.

Upozornění

Používáte nepodporovaný (zastaralý) internetový prohlížeč!

Pro správný běh našeho portalu není možné použít vámi používaný prohlížeč.

Použijte prosím Microsoft Edge nebo některý z jiných prohlížečů, např. Google Chrome, Firefox.