Sale other land 8399 m², land 8399 m²

Sulice, Ke Kostelci 0
290 for m2

Get in touch

Contact:Milada KůrkováE-mail:Telefon:608 145 177
By clicking you agree to ours

Description

Nabízíme Vám exklusivní, jedinečnou nabídku jednoho spoluvlastnického podílu 3/20 = 8.399 m² na pozemku o výměře 55.995m² (celkem cca 3.000m² stavební). Pozemek je vhodný jako investice do budoucna, nebo jako první odkup ze 7 podílů. (Možnost zajištění odkupu ostatních podílů).

Tento pozemek sousedí s výstavbou RD i jiných staveb z jedné strany a z druhé strany je plánovaná výstavba dalších nemovitostí. Pozemek začíná u hlavní cesty a pokračuje podél vedlejší cesty směrem do polí a přírody ( VHODNÉ PRO KOŇAŘE ) - viz přiložená katastrální mapa. Sítě jsou připraveny v příjezdové cestě vedle pozemku.

Do 5 min autem jsou supermarkety Lidl a Tesco, v Kamenici také Billa. Obec má svou Základní a Mateřskou školu i ostatní OV. Sulice se nachází na Praze - východ, 23 km jihovýchodně od centra Prahy a 11 km jihozápadně od města Říčany.

Toto je neopomenutelná příležitost pro využití jako venkovská usedlost, milovníky velkého prostoru v klidu přírody, zvířat s chovem přímo u domu, či chov koní s prostorným výběhem.

Pro více informací nás kontaktujte a my Vám rádi poskytneme veškeré potřebné informace. Budeme se těšit na spolupráci. Ev. číslo: 646332.

Other parameters

  • 4
  • 8399 m2
  • personal
On this website we process cookies necessary for its operation and analysis.

Upozornění

Používáte nepodporovaný (zastaralý) internetový prohlížeč!

Pro správný běh našeho portalu není možné použít vámi používaný prohlížeč.

Použijte prosím Microsoft Edge nebo některý z jiných prohlížečů, např. Google Chrome, Firefox.