Sale building plot 3395 m², land 3395 m²

Zdiby, Chaberská 0
4 400 for m2

Get in touch

Contact:Milada KůrkováE-mail:Telefon:608 145 177
By clicking you agree to ours

Description

Exkluzivně nabízíme k prodeji pozemek o rozloze 3395 m² (2000m² je určené k bydlení - cca 3 stavební parcely s 1395m² dle územního plánu k vybudování zelené plochy) Nyní je pozemek veden jako ovocný sad. Pozemek se nachází v klidné lokalitě Zdiby, která je ideálním místem pro ty, kteří touží po klidném bydlení v blízkosti přírody a v těsné vzdálenosti od centra Prahy - pouze 9 km.

Pozemek je v osobním vlastnictví a disponuje panoramatickým výhledem na okolní krajinu. Celkový stav objektu je dobrý, Elektřina a internet je zde dostupný. Voda, kanalizace je v příjezdové asfaltové cestě. Plynové vedení je vyvedeno nedaleko pozemku.

Tento pozemek nabízí možnost vlastní výstavby luxusní Vily na velkém pozemku s velkou zahradou, nebo případně využití pro výstavbu cca 3 RD. Díky klidné lokalitě, příjemnému okolí a nestandardně bez jakýchkoliv sousedů, je tento pozemek na ideálním místě pro trvalé bydlení nebo pro vytvoření vlastního rekreačního ráje.

Pokud máte zájem o bližší informace nebo byste si rádi pozemek prohlédli osobně, prosím, neváhejte a kontaktujte nás. Jsme zde pro vás, abychom vám pomohli s realizací vašich bytových snů. Ev. číslo: 646250.

Other parameters

  • 3395 m2
  • personal
On this website we process cookies necessary for its operation and analysis.

Upozornění

Používáte nepodporovaný (zastaralý) internetový prohlížeč!

Pro správný běh našeho portalu není možné použít vámi používaný prohlížeč.

Použijte prosím Microsoft Edge nebo některý z jiných prohlížečů, např. Google Chrome, Firefox.