Аренда ресторана 140 m², участок 480 m²

Brno, Zahradnická 0
18 150 за месяц

Связаться

Контакт:Pavel SpišákE-mail:Telefon:774 990 060
Нажимая, вы соглашаетесь с нашими

Описание

pronájem komerčního prostoru s kuchyní (původně restaurace, 140m²), blízko středu města (ul. Zahradnická). Prostory se nabízejí k pronájmu bez odstupného. Dříve fungovaly jako restaurace a vinárna s kuchyní, později jako přípravna krabičkových pokrmů, pizzerie s rozvozem a podobně.
Prostory se nacházejí v suterénu cihlové budovy a jsou způsobilé k různému druhu podnikání v gastronomii i mimo ni. Kuchyně je zařízena několika lednicemi, horkovzdušnou troubou, plynovým sporákem, pecí na pizzu atd. Je jde i kuchyňské vybavením (hrnce, pečící plechy, mísy, talíře, atd. Je možné využívat prostory jako provozovnu s teplou kuchyní, včetně všech potřebných norem (hygienu nevyjímaje).
Prostory jsou vybaveny vzduchotechnikou, je zde i výčepní zařízení. Kdo chce podnikat v gastro oboru, tak přirozeně bude mít většinu svého vlastního vybavení. Záleží na každém, k jakému účelu si prostory chce zařídit.
Objekt je volný. Nájem je ve výši 15,000,-Kč + DPH, platba za vodu ve výši 2.900,-Kč, elektřina a plyn se přepisují přímo na nájemce. V letních měsících je k dispozici provoz venkovní zahrádky ve dvorním traktu. Zde je také zajištěno parkování pro minimálně 1 auto. Objekt je nepřímo spojen se zavedeným hotelem Pyramidou. Klientela hotelu může Vašemu provozu pomoci anebo z něj i profitovat.
Pro další informace volejte makléři. Prohlídka možná kdykoliv po předchozí domluvě. Ev. číslo: 646222.

Другие параметры

  • 3
  • 2
  • 480 m2
  • G - Очень низкий
  • личное
  • Да
  • Да
На этом веб-сайте мы обрабатываем файлы cookie, необходимые для его работы и анализа.

Upozornění

Používáte nepodporovaný (zastaralý) internetový prohlížeč!

Pro správný běh našeho portalu není možné použít vámi používaný prohlížeč.

Použijte prosím Microsoft Edge nebo některý z jiných prohlížečů, např. Google Chrome, Firefox.