Rent restaurant 140 m², land 480 m²

Brno, Zahradnická 0
18 150 for month

Get in touch

Contact:Pavel SpišákE-mail:Telefon:774 990 060
By clicking you agree to ours

Description

pronájem komerčního prostoru s kuchyní (původně restaurace, 140m²), blízko středu města (ul. Zahradnická). Prostory se nabízejí k pronájmu bez odstupného. Dříve fungovaly jako restaurace a vinárna s kuchyní, později jako přípravna krabičkových pokrmů, pizzerie s rozvozem a podobně.
Prostory se nacházejí v suterénu cihlové budovy a jsou způsobilé k různému druhu podnikání v gastronomii i mimo ni. Kuchyně je zařízena několika lednicemi, horkovzdušnou troubou, plynovým sporákem, pecí na pizzu atd. Je jde i kuchyňské vybavením (hrnce, pečící plechy, mísy, talíře, atd. Je možné využívat prostory jako provozovnu s teplou kuchyní, včetně všech potřebných norem (hygienu nevyjímaje).
Prostory jsou vybaveny vzduchotechnikou, je zde i výčepní zařízení. Kdo chce podnikat v gastro oboru, tak přirozeně bude mít většinu svého vlastního vybavení. Záleží na každém, k jakému účelu si prostory chce zařídit.
Objekt je volný. Nájem je ve výši 15,000,-Kč + DPH, platba za vodu ve výši 2.900,-Kč, elektřina a plyn se přepisují přímo na nájemce. V letních měsících je k dispozici provoz venkovní zahrádky ve dvorním traktu. Zde je také zajištěno parkování pro minimálně 1 auto. Objekt je nepřímo spojen se zavedeným hotelem Pyramidou. Klientela hotelu může Vašemu provozu pomoci anebo z něj i profitovat.
Pro další informace volejte makléři. Prohlídka možná kdykoliv po předchozí domluvě. Ev. číslo: 646222.

Other parameters

  • 3
  • 2
  • 480 m2
  • G - Extremely inefficient
  • personal
  • Yes
  • Yes
On this website we process cookies necessary for its operation and analysis.

Upozornění

Používáte nepodporovaný (zastaralý) internetový prohlížeč!

Pro správný běh našeho portalu není možné použít vámi používaný prohlížeč.

Použijte prosím Microsoft Edge nebo některý z jiných prohlížečů, např. Google Chrome, Firefox.