Rent commercial space 74 m²

Hodonín, Národní třída 351
180 for m2 / month

Get in touch

Contact:Blanka LemonováE-mail:Telefon:728 199 743
By clicking you agree to ours

Description

Dumrealit.cz Vám zprostředkuje Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem obchodních prostor o celkové ploše 74,99m² v přízemí komerčního objektu nacházejícího se přímo v centru města Hodonín, na ul. Národní třída.

Do prostor je bezproblémový přístup přímo z hlavní ulice, splní tak také možnost bezbriérového přístupu.

Jedná se o velmi reprezentativní prostory, nacházející se přímo v centru města, které jsou vhodné pro obchodní nebo administrativní činnost, tak také nabídku služeb. Prostor má vlastní sociální zázemí, šatnu i sklad (obchodní prostor 47,92m², šatna 7,13m², sklad 12,29m², sociální zázemí 3,32m², techn. zázemí 4,33m²).

Prostor je k dispozici od 1.4.2024. K ceně nájmu budou připočteny zálohy na energie, při podpisu nájemní smlouvy je také hrazena vratná kauce ve výši 2 měsíčních nájmů (včetně služeb).

Provize realitní kanceláře je hrazena ze strany nájemce ve výši 1 měsíčního nájmu (bez služeb), k této částce bude také připočteno DPH.

Ve stejné budově Vám také můžeme nabídnout pronájem dalších kancelářských prostor ( nacházející se ve 2. nadzemním podlaží budovy) o různých výměrách. V případě zájmu kontaktujte přímo realitní kancelář, kde se dozvíte další možnosti pronájmu v dané budově a můžete si také sjednat nezávaznou prohlídku. Ev. číslo: 646087.

Other parameters

  • 1
  • 230V
  • D - Less efficient
  • personal
On this website we process cookies necessary for its operation and analysis.

Upozornění

Používáte nepodporovaný (zastaralý) internetový prohlížeč!

Pro správný běh našeho portalu není možné použít vámi používaný prohlížeč.

Použijte prosím Microsoft Edge nebo některý z jiných prohlížečů, např. Google Chrome, Firefox.