Sale commercial parcel 18734 m², land 18734 m²

Mladé Buky
1 700 for m2

Get in touch

Contact:Vojtěch HaklE-mail:Telefon:734 699 780
By clicking you agree to ours

Description

v exkluzivním zastoupení prodej jedinečného stavebního pozemku, který nabízí obrovský potenciál pro vaši budoucí investici. S touto výjimečnou nabídkou můžete vytvořit apartmány, haly, výrobní prostory, sklady, komerční stavby a mnoho dalších možností. Jeho strategická poloha v blízkosti lyžařských středisek a panoramatickými výhledy zaručuje atraktivitu pro Vaše zákazníky popřípadě zájemce o koupi horské nemovitosti či krátkodobé nájemníky. Navíc nová dálnice zajišťuje rychlou dostupnost, což zvyšuje atraktivitu tohoto pozemku pro široké portfolio budoucí klientely a potenciální investory. S rozlohou 18.734m² a přístupem k veřejným službám, jako je elektřina, voda a kanalizace, je tato nemovitost připravena k okamžitému využití. Díky flexibilnímu urbanistickému plánu je možné přizpůsobit výstavbu podle vašich potřeb a představ. Bezkonkurenční kombinace vynikající polohy a dostupnosti infrastruktury činí tento pozemek nezbytným pro investory hledající stabilní a perspektivní investici v oblasti realit. Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost a získejte svůj podíl na rozvoji této prosperující oblasti.

Dle ÚP se jedná o OM - výšková regulace zástavby – max. 12 m, - intenzita využití – max. 70 %,
Plochy občanského vybavení – komerční zařízení malá a střední (OM) Hlavní využití: - občanské vybavení (ubytování pro rekreaci a cestovní ruch, stravování, služby, obchodní prodej).
Přípustné využití: - občanské vybavení (vzdělávání a výchova, sociální služby, péče o rodinu, zdravotní služby, kultura, veřejná správa, ochrana obyvatelstva, tělovýchova a sport, věda a výzkum, spolková činnost), Územní plán Mladé Buky 18 - bydlení ve stavbách hlavního a přípustného využití, - veřejná prostranství, - drobná a řemeslná výroba, - sídelní zeleň, - dopravní infrastruktura, - technická infrastruktura, - nemotorová doprava, - protierozní a protipovodňová opatření.
Nepřípustné využití: - způsob využití nesouvisející s hlavním, přípustným nebo podmíněně přípustným využitím.
Podmíněně přípustné využití: - hlavní a přípustné využití v ploše Z8 za podmínky, že v ní bude realizováno jedno až čtyři veřejná prostranství po min. 1 000 m² v celkovém rozsahu min. 4 000 m², a to bez pozemních komunikací.

V případě dalšího zájmu o podrobnější informace či sjednání osobní schůzky a prohlídky nemovitosti mě kdykoliv kontaktujte. Prohlídky jsou možné i o víkendu. Ev. číslo: 646443.

Other parameters

  • long-distance water supply
  • 2
  • 400V
  • 18734 m2
  • personal
  • Yes
  • Yes
On this website we process cookies necessary for its operation and analysis.

Upozornění

Používáte nepodporovaný (zastaralý) internetový prohlížeč!

Pro správný běh našeho portalu není možné použít vámi používaný prohlížeč.

Použijte prosím Microsoft Edge nebo některý z jiných prohlížečů, např. Google Chrome, Firefox.