Продажа земельного участка 3974 m², участок 3974 m²

Pomezí nad Ohří
760 000 за недвижимость

Связаться

Контакт:Pavel NeradE-mail:Telefon:725 121 536
Нажимая, вы соглашаетесь с нашими

Описание

Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej pozemku Pomezní rybník o celkové ploše 3974 m² v obci Pomezí nad Ohří. Pozemek je využitelný jako vodní plocha. Pomezí nad Ohří je klidné a malebné místo, ideální pro ty, kteří hledají výjimečné přírodní prostředí kombinované s možností vlastnit vlastní vodní plochu. Tato nabídka je skvělou příležitostí pro ty, kteří si přejí mít svůj vlastní kousek přírody. Neváhejte a kontaktujte nás pro bližší informace či prohlídku této exkluzivní nabídky. Těšíme se na Vás!

Něco o Pomezním rybníku: Pomezní rybník je přírodní rezervace, umělá vodní nádrž při hranici s Německem. Rezervace, která byla vyhlášena v roce 1990, se nachází na území obce Pomezí nad Ohří v okrese Cheb.
Rezervace je významným biocentrem. Chráněné území bylo vyhlášeno k ochraně a zachování vodního toku, mokřadních společenstev a vlastního rybníka. Vyskytují se zde vzácné a ohrožené rostlinné a živočišné druhy, z nichž nejvýznamnější je ďáblík bahenní.
Středem Pomezního rybníka prochází státní hranice. Rezervace se nachází na území dvou geomorfologických celků, severní část s vlastním Pomezním rybníkem v Chebské pánvi, jižní část ve Smrčinách. Ev. číslo: 646262.

Другие параметры

  • 4
  • 3974 m2
  • G - Очень низкий
  • личное
На этом веб-сайте мы обрабатываем файлы cookie, необходимые для его работы и анализа.

Upozornění

Používáte nepodporovaný (zastaralý) internetový prohlížeč!

Pro správný běh našeho portalu není možné použít vámi používaný prohlížeč.

Použijte prosím Microsoft Edge nebo některý z jiných prohlížečů, např. Google Chrome, Firefox.