Sale apartment 1+1 35 m²

Děčín, Oblouková 299
1 300 000 for property

Get in touch

Contact:Sylva LopušanováE-mail:Telefon:775 898 798
By clicking you agree to ours

Description

Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej bytové jednotky o velikosti 1+1, který se nachází v prvním nadzemním podlaží panelového domu s výtahem. Byt je v původním, ale hezky udržovaném stavu. Sestává z místnosti, jejíž součástí je zánovní kuchyňská linka s plynovým sporákem. Zde je dostatek prostoru i pro jídelní kout. Druhý pokoj slouží jako obývací místnost. Chodba za vstupními dveřmi je vybavena skříní s velkým úložným prostorem. Panelové jádro je původní a dobře udržované. Je vybaveno vanou, umyvadlem a oddělenou toaletou. Okna jsou plastová. Na podlahách položeno lino. Náklady na bydlení jsou nízké.
Jedná se o dobře dostupnou lokalitu všemi dopravními prostředky. Dům je klidný a po kompletní revitalizaci. O čistotu společných prostor se stará sjednaná úklidová služba.
Všechna občanská vybavenost je v docházkové vzdálenosti jen pár minut - škola, školka, pošta, markety, restaurace. Do centra města Děčína chůzí 10 minut. Všude okolo je krásná příroda i vyžití pro děti v podobě dětského hřiště před domem, ale i u děčínského Zámeckého rybníčku nebo cyklostezky. Ta vede pro cyklisty i bruslaře podél povodí Labe - směr Ústí nad Labem, v opačném směru na Německo. Nedaleko od domu můžeme navštívit AQUAPARK Děčín, zimní sportovní halu i skatepark. Nemovitostí Vás rádi provedeme. Na možnou koupi pomůžeme nastavit i hypoteční úvěr. Sjednejte si nezávaznou prohlídku Ev. číslo: 645158.

Other parameters

  • 1
  • 5
  • 75 kWh/m2
  • 2
  • After reconstruction
  • Panel
  • C - Efficient
  • personal
On this website we process cookies necessary for its operation and analysis.

Upozornění

Používáte nepodporovaný (zastaralý) internetový prohlížeč!

Pro správný běh našeho portalu není možné použít vámi používaný prohlížeč.

Použijte prosím Microsoft Edge nebo některý z jiných prohlížečů, např. Google Chrome, Firefox.