Продаж ділянки під будівництво 1433 m², ділянка 1433 m²

Vyšehořovice
1 600 000 за нерухомість

Зв'язатися

Контакт:Lenka PechováE-mail:Telefon:725 811 011
Погоджуюся з

Опис

Prodej souboru sousedících pozemků o celkové ploše 1.433 m² v obci Vyšehořovice, okr. Praha – východ. Pozemky původně určené k výběhu dobytka a jeho ustájení jsou dle platného ÚP určené k zastavění. Pozemky se nachází v klidné části obce přístupné přes obecní a soukromý pozemek (tento pozemek není započítán do plochy výše uvedené), ke kterému patří podíl odpovídající ½ z celku. Pozemky jsou zatravněné, v okrajových částech pozemků se vzrostlým náletem. V části jednoho pozemku jsou vybudované původní přístřešky pro dobytek a v jižní části pozemku je zděná stodola k ustájení dobytka s možností parkování zemědělského stroje větší výšky. Zkolaudované zemědělské stavení má zastavěnou plochou 72 m² a je v původním stavu, bez připojení k elektrické síti.

Pozemky jsou dle platného ÚP určené k zastavění, ale momentálně bez možnosti zahájení výstavby, více informací ráda poskytnu po telefonu či osobně.

Dle ÚP je možná výstavba smíšeného venkovského bydlení, max. zastavitelnost je 20% z celkové plochy pozemku, přípustná stavba o 2NP s podkrovím a výškou 12 m nad přilehlým terénem.

Obec Vyšehořovice není plynofikována a momentálně z kapacitních důvodů neumožňuje napojení na obecní vodovod a kanalizační řad.

Obec Vyšehořovice má svou MŠ se školní jídelnou, několik dochovaných zřícenin tvrze, zvonice a kostela, kostel, přírodní památku U skal, hospodu U tvrze, fotbalové a dětské hřiště a potraviny.
Autobusová zastávka vzdálená pár minut od domu se spojením do Čelákovic, Českého Brodu, Nehvizd a Úval a na ně navazující autobusové či vlakové spojení do Prahy, nejbližší zastávka metra Černý most je vzdálena 19 minut autem. Ev. číslo: 644848.

Інші параметри

  • 1433 m2
  • особистий
  • Так
  • Так
а цьому веб-сайті ми обробляємо файли cookie, необхідні для його роботи та аналізу.

Upozornění

Používáte nepodporovaný (zastaralý) internetový prohlížeč!

Pro správný běh našeho portalu není možné použít vámi používaný prohlížeč.

Použijte prosím Microsoft Edge nebo některý z jiných prohlížečů, např. Google Chrome, Firefox.