Продажа хижины 38 m², участок 38 m²

Úštěk, Levínská 136
390 000 за недвижимость

Связаться

Контакт:Vladimír PomekáčE-mail:Telefon:603 564 121
Нажимая, вы соглашаетесь с нашими

Описание

Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej rekreační chaty s pozemkem pod chatou v areálu kempu v těsné blízkosti přírodního koupaliště s písčitou pláží u jezera Chmelař, které je jedním z hlavních cílů turistiky na Úštěcku.
Dispozici jednopodlažní chaty tvoří obytná místnost, kuchyňský kout částečně oddělený umělou stěnou, samostatné WC s boilerem na teplou vodu přístupné z terasy, samostatný sprchový kout a menší kůlnu, oboje přístupné z boku chaty. Objekt je napojen na elektřinu, vodu a kanalizaci a nabízí se s veškerým stávajícím vybavením, tj. manželskou postelí, dvěma válendami, ledničkou, TV, plynovým vařičem, MW troubou, základním kuchyňským vybavením, stolem se dvěma židlemi a zahradním nábytkem – stůl, 2x samostatné křeslo, 1x dvojkřeslo. Ideální pro rodinu s dětmi, max. 4 dospělé osoby, případně jako investice na pronájem v letní sezóně. Chata je přístupná přes bránu kempu, vlastník chaty má k dispozici klíč. Povinný poplatek za odpad cca 750,- Kč, cca 300 Kč/rok poplatky za osvětlení a údržbu areálu. Vlastník si dále hradí vodné, stočné a elektřinu dle vlastní spotřeby.

Chatu lze využít pro relaxační i aktivní dovolenou, její umístění v CHKO České středohoří a další CHKO Kokořínsko a Máchův kraj umožňuje bohaté vyžití pro milovníky přírody. V areálu kempu je k dispozici několik stravovacích zařízení, pár kroků od chaty je restaurace a obchod se základními potravinami, dále restaurace Koliba a kolem pláže další možnosti. Díky umístění v areálu kempu lze využít i půjčovnu šlapadel a lodiček, rybařit lze na rybníku Barvíř. Jezero Chmelař představuje 67 hektarů vodní plochy se dvěma plážemi, v letním období jsou zde pořádány různé akce, např. Dobývání jezera se spoustou účinkujících, stánků, ohňostrojem atp. Stravovací a další služby v kempu jsou v provozu v turistické sezoně, zhruba od konce dubna do listopadu. 20.4. 2024 v sobotu bude organizován prohlídkový den, v případě zájmu kontaktujte makléře písemně přes webový formulář, který je vždy součástí inzerce. Zájemci, kteří budou reagovat na inzerci 19.4., prosím volejte pro potvrzení času prohlídky, dopoledne je již zcela zaplněno. Ev. číslo: 646848.

Другие параметры

  • 4
  • 4
  • 1
  • 38 m2
  • личное
  • Да
На этом веб-сайте мы обрабатываем файлы cookie, необходимые для его работы и анализа.

Upozornění

Používáte nepodporovaný (zastaralý) internetový prohlížeč!

Pro správný běh našeho portalu není možné použít vámi používaný prohlížeč.

Použijte prosím Microsoft Edge nebo některý z jiných prohlížečů, např. Google Chrome, Firefox.