Sale hut 25 m², land 563 m²

Roudnice nad Labem, Na Krásných Horách 0
2 200 000 for property

Get in touch

Contact:Jana ČmejlováE-mail:Telefon:777 103 137
By clicking you agree to ours

Description

Dumrealit.cz Vám zprostředkuje možný prodej rekreační chatky v Roudnici nad Labem, v lokalitě velmi vyhledávané, na Krásných Horách. Chatka je zděná o velikosti 25 m², jednopodlažní s půdou, využívánou jako ložnice. Střecha je sedlová s krytinou z tašek Tondach. Interiér je dispozičně upraven na kuchyni s obývací místností, za ní koupelna s toaletou. Po dřevěných schodech vyjdeme do patra, která může sloužit jako velmi prostorná ložnice. V chatce je nová kuchyňská linka a krbová kamna. Jsou zde plastová okna a bezpečnostní dveře. Elektřina je přivedena na okraj objektu, pro vnitřek je nutné dodělat revizi. Voda je z městského řádu přivedena na pozemek objektu a podmínkou jejího čerpání je zaplacené členství v zahrádkářské oblasti, které obnáší účastnit se jednou ročně schůze a platit roční poplatek 150,- Kč. Celkové náklady do tohoto fondu jsou 300,- Kč, kde je již započítán poplatek za užívaní vody na pozemek. Voda je k dispozici celý rok.
Na pozemku je dále pergola a poměrně velký zahradní domek sloužící k uschování sezónních věcí. Pro děti je zde krásné vyžití - je zde bazén, dětské pískoviště.
V případě zájmu kontaktujte makléřku nemovitosti, která Vám ráda zodpoví další dotazy a nemovitost ukáže. Ev. číslo: 642896.

Other parameters

  • 6
  • 3
  • 2
  • 563 m2
  • G - Extremely inefficient
  • personal
On this website we process cookies necessary for its operation and analysis.

Upozornění

Používáte nepodporovaný (zastaralý) internetový prohlížeč!

Pro správný běh našeho portalu není možné použít vámi používaný prohlížeč.

Použijte prosím Microsoft Edge nebo některý z jiných prohlížečů, např. Google Chrome, Firefox.