Продажа хижины 25 m², участок 563 m²

Roudnice nad Labem, Na Krásných Horách 0
2 200 000 за недвижимость

Связаться

Контакт:Jana ČmejlováE-mail:Telefon:777 103 137
Нажимая, вы соглашаетесь с нашими

Описание

Dumrealit.cz Vám zprostředkuje možný prodej rekreační chatky v Roudnici nad Labem, v lokalitě velmi vyhledávané, na Krásných Horách. Chatka je zděná o velikosti 25 m², jednopodlažní s půdou, využívánou jako ložnice. Střecha je sedlová s krytinou z tašek Tondach. Interiér je dispozičně upraven na kuchyni s obývací místností, za ní koupelna s toaletou. Po dřevěných schodech vyjdeme do patra, která může sloužit jako velmi prostorná ložnice. V chatce je nová kuchyňská linka a krbová kamna. Jsou zde plastová okna a bezpečnostní dveře. Elektřina je přivedena na okraj objektu, pro vnitřek je nutné dodělat revizi. Voda je z městského řádu přivedena na pozemek objektu a podmínkou jejího čerpání je zaplacené členství v zahrádkářské oblasti, které obnáší účastnit se jednou ročně schůze a platit roční poplatek 150,- Kč. Celkové náklady do tohoto fondu jsou 300,- Kč, kde je již započítán poplatek za užívaní vody na pozemek. Voda je k dispozici celý rok.
Na pozemku je dále pergola a poměrně velký zahradní domek sloužící k uschování sezónních věcí. Pro děti je zde krásné vyžití - je zde bazén, dětské pískoviště.
V případě zájmu kontaktujte makléřku nemovitosti, která Vám ráda zodpoví další dotazy a nemovitost ukáže. Ev. číslo: 642896.

Другие параметры

  • 6
  • 3
  • 2
  • 563 m2
  • G - Очень низкий
  • личное
На этом веб-сайте мы обрабатываем файлы cookie, необходимые для его работы и анализа.

Upozornění

Používáte nepodporovaný (zastaralý) internetový prohlížeč!

Pro správný běh našeho portalu není možné použít vámi používaný prohlížeč.

Použijte prosím Microsoft Edge nebo některý z jiných prohlížečů, např. Google Chrome, Firefox.