Sale family house 86 m², land 327 m²

Zápy
5 490 000 for property

Get in touch

Contact:Karel FialaE-mail:Telefon:775 226 622
By clicking you agree to ours

Description

V exkluzivním zastoupení (NYNÍ ŘEŠÍME REZERVACI) majitele nabízím k prodeji RD 3+1 s už. plochou 86 m² (69 + 17m² podkroví) s pozemkem 327 m² na klidném místě v obci Zápy - Praha východ, jen 10 min autem nebo 30min MHD na metro B Černý Most a C Letňany.

V přízemí příjemného, menšího domu je vstupní chodba, koupelna s vanou a sprch. koutem, samostatná toaleta, úložná komora a plně vybavená kuchyň. Dále centrální pokoj (26m²) rozdělený na místo pro stolování a obývací část s krbovými kamny a dále ložnice (16m²). Z chodby je sklápěcími schody přístup do pokoje v podkroví (17m²), na který navazuje další půdní prostor.

Dobře řešený a funkční rodinný dům o zast. ploše 95 m², prošel po r. 2000 postupnou rekonstrukcí - nové betonové podlahy, komplet kuchyň, koupelna, pokoje vč rozvodů el. a vody, plastová okna a vstupní dveře. Ohřev vody a topení zajišťuje plynový kotel připojený na radiátory a krbová kamna. Dům je napojený na elektřinu, plyn a kanalizaci, voda je z vlastní studny, přípojka obecního vodovodu u vstupní branky.
Na zahradu není ze sousedních pozemků vidět, proto poskytuje maximální možné soukromí. Je na ní místo pro milovníky zahradničení i na odpočinek pod krytou pergolou, dále skleník, chladný zemní sklep, zděný přístavek na menší auto a dílna.

V Zápech je základní občanské vybavení, mateřská školka, pošta, lékař, obchůdky, fotbalové a dětské hřiště, restaurace a plno zájmových spolků pro děti i dospělé, veškerá občanská vybavenost pak v Brandýse nad Labem.
Tiché klidné místo, krásné procházky nebo cyklo výlety kolem blízkého Labe, Praha 10 min autem, nebo 30 min MHD, kousek od nájezdu na dálnici D10 a D11 – doporučuji. Ev. číslo: 643401.

Other parameters

  • 4
  • 2
  • 327 m2
  • Good
  • Brick
  • G - Extremely inefficient
  • personal
  • Yes
  • Yes
On this website we process cookies necessary for its operation and analysis.

Upozornění

Používáte nepodporovaný (zastaralý) internetový prohlížeč!

Pro správný běh našeho portalu není možné použít vámi používaný prohlížeč.

Použijte prosím Microsoft Edge nebo některý z jiných prohlížečů, např. Google Chrome, Firefox.