Аренда офисного помещения 52 m²

Plzeň, Božkovská 316
8 000 за месяц

Связаться

Контакт:Jiřina HejcmanováE-mail:Telefon:734 222 772
Нажимая, вы соглашаетесь с нашими

Описание

Dumrealit.cz Vám zprostředkuje možný pronájem kancelářské plochy o výměře cca 52 m čtv. . Kanceláře se nacházejí v přízemí činžovního domu v Plzni - Slovanech , Božkovské ulici , v její části blízko centra, hlavního vlakového a autobusového nádraží /5 min. pěšky od domu/, nejbližší zastávky MHD jsou také "za rohem" - v Železniční ul. a na Mikulášském náměstí . Provozovatele e-shopu bude zajímat, že vedle hl. vlakového nádraží je v provozu pobočka České pošty s nákladovou rampou . Na centrální náměstí Republiky dojedete autem cca za 5 min. .

Fasáda budovy je nově zrekonstruovaná . Celé přízemí je využíváno komerčně, další patra jsou pronajímána pro bydlení. Nabízené prostory sestávají ze vstupní místnosti, kterou lze využít jako zázemí s kuchyňkou nebo recepci a ze dvou průchozích místností . Kanceláře nejsou vybavené nábytkem, podlahové krytiny tvoří plovoucí podlaha a keramická dlažba. Cena za spotřebu el. energie , tepla a vody je stanovena paušálně ve výši 5 000 Kč měsíčně. Při podpisu nájemní smlouvy nutno zaplatit vratnou kauci ve výši 15 000 Kč

Parkování je nevyhrazené , na veřejném místě před domem nebo v okolních ulicích.

V případě potřeby je možné si pronajmout dalších 40 m čtv. kanceláří , které se nacházejí v druhé části domu - přes chodbu. Prostory mají variabilní využití, nejen jako kanceláře např. zřízení ordinace lékaře, skladovací prostory, obchod.

Všechny nabízené prostory jsou ihned k dispozici.

Doporučujeme pronájem pro strategické umístění domu těsně na okraji centra Plzně a tedy výborné dosažitelnosti všech úřadů ,bank apod. pěšky nebo MHD. Prohlídka prostor možná kdykoliv. Zájemci , volejte nebo pište makléřce na kontakty uvedené u inzerce . Ev. číslo: 639507.

Другие параметры

  • 211 kWh/m2
  • F - Низкий
  • личное
На этом веб-сайте мы обрабатываем файлы cookie, необходимые для его работы и анализа.

Upozornění

Používáte nepodporovaný (zastaralý) internetový prohlížeč!

Pro správný běh našeho portalu není možné použít vámi používaný prohlížeč.

Použijte prosím Microsoft Edge nebo některý z jiných prohlížečů, např. Google Chrome, Firefox.