Rent office space 52 m²

Plzeň, Božkovská 316
8 000 for month

Get in touch

Contact:Jiřina HejcmanováE-mail:Telefon:734 222 772
By clicking you agree to ours

Description

Dumrealit.cz Vám zprostředkuje možný pronájem kancelářské plochy o výměře cca 52 m čtv. . Kanceláře se nacházejí v přízemí činžovního domu v Plzni - Slovanech , Božkovské ulici , v její části blízko centra, hlavního vlakového a autobusového nádraží /5 min. pěšky od domu/, nejbližší zastávky MHD jsou také "za rohem" - v Železniční ul. a na Mikulášském náměstí . Provozovatele e-shopu bude zajímat, že vedle hl. vlakového nádraží je v provozu pobočka České pošty s nákladovou rampou . Na centrální náměstí Republiky dojedete autem cca za 5 min. .

Fasáda budovy je nově zrekonstruovaná . Celé přízemí je využíváno komerčně, další patra jsou pronajímána pro bydlení. Nabízené prostory sestávají ze vstupní místnosti, kterou lze využít jako zázemí s kuchyňkou nebo recepci a ze dvou průchozích místností . Kanceláře nejsou vybavené nábytkem, podlahové krytiny tvoří plovoucí podlaha a keramická dlažba. Cena za spotřebu el. energie , tepla a vody je stanovena paušálně ve výši 5 000 Kč měsíčně. Při podpisu nájemní smlouvy nutno zaplatit vratnou kauci ve výši 15 000 Kč

Parkování je nevyhrazené , na veřejném místě před domem nebo v okolních ulicích.

V případě potřeby je možné si pronajmout dalších 40 m čtv. kanceláří , které se nacházejí v druhé části domu - přes chodbu. Prostory mají variabilní využití, nejen jako kanceláře např. zřízení ordinace lékaře, skladovací prostory, obchod.

Všechny nabízené prostory jsou ihned k dispozici.

Doporučujeme pronájem pro strategické umístění domu těsně na okraji centra Plzně a tedy výborné dosažitelnosti všech úřadů ,bank apod. pěšky nebo MHD. Prohlídka prostor možná kdykoliv. Zájemci , volejte nebo pište makléřce na kontakty uvedené u inzerce . Ev. číslo: 639507.

Other parameters

  • 211 kWh/m2
  • F - Very inefficient
  • personal
On this website we process cookies necessary for its operation and analysis.

Upozornění

Používáte nepodporovaný (zastaralý) internetový prohlížeč!

Pro správný běh našeho portalu není možné použít vámi používaný prohlížeč.

Použijte prosím Microsoft Edge nebo některý z jiných prohlížečů, např. Google Chrome, Firefox.