Pronájem skladového prostoru 181 m²

Plzeň, Božkovská 316
15 000 za měsíc

Podívejte se na video.

Kontaktovat

Kontakt:Jiřina HejcmanováE-mail:Telefon:734 222 772
Kliknutím souhlasíte s našimi

Popis

Dumrealit.cz Vám zprostředkuje možný pronájem montované plechové haly , která je umístěna ve vnitrobloku činžovního domu v Plzni Slovanech, Božkovská ul. , blízko centra města a těsně u hlavního vlakového a autobusového nádraží /cca 200 m/.
Bytový dům má nově opravenou fasádu , přízemí je určeno pro komerční účely, další patra pro bydlení. Přístup k hale je z hlavního vchodu do domu společnou chodbou, šířka vchodu 1,80m. Před halou je venkovní zpevněný manipulační prostor.
Hala: výměra haly je cca 181 m čtv. Hala je montovaná , vnější plášť trapézový plech, nezateplená, nevytápěná, široká vrata cca 5 m.. Hala je zkolaudovaná jako sklad, lze ji použít i pro drobnou kompletaci bez nároků na teplo. Do haly je přivedena plynová přípojka , kterou lze po domluvě s majitelem použít i pro případné vytápění prostoru a el. energie s kapacitou pro motorový odběr strojů /např. svářečky /. Spotřeby jsou měřeny samostatnými měřiči, smlouvy s dodavateli energií budou převedeny přímo na nájemce.
Rozměry haly: 14,50 x 12,50 m. Volná výška 3,70m - 4,30 m.
Podlaha haly je betonová, s tloušťkou cca 15 cm.
O případných technických a stavebních úpravách haly lze s majitelem jednat za předpokladu uzavření dlouhodobého nájemního vztahu. Při podpisu nájemní smlouvy nutno zaplatit kauci ve výši dle dohody s majitelem.
Parkování je nevyhrazené před domem nebo v přilehlých ulicích.
K prostoru lze pronajmout kancelář / kanceláře umístěné v přízemí domu - viz plánek.
Doporučujeme jako skladovací prostor blízko centra města , dle potřeby i s kancelářským zázemím. Zájemci , volejte nebo pište makléřce na kontakty uvedené u inzerce. Ev. číslo: 639510.

Další parametry

  • 1
  • G - Mimořádně nehospodárná
  • osobní
Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku.

Upozornění

Používáte nepodporovaný (zastaralý) internetový prohlížeč!

Pro správný běh našeho portalu není možné použít vámi používaný prohlížeč.

Použijte prosím Microsoft Edge nebo některý z jiných prohlížečů, např. Google Chrome, Firefox.