Оренда офісного приміщення 75 m²

Hodonín, Za Dráhou 4268
12 000 за місяць

Зв'язатися

Контакт:Blanka LemonováE-mail:Telefon:728 199 743
Погоджуюся з

Опис

Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem kancelářských prostor o celkové ploše 75 m² v 1. patře cihlového komerčního objektu v těsné blízkosti vlakového nádraží ve městě Hodonín.

Prostor je rozdělen na dvě kanceláře, podrobnější znázornění naleznete v přiloženém půdoryse ve fotogalerii. Kancelář má vlastní podružné měření elektřiny a do kanceláře je přivedena také voda.

Na stejném patře, kde se kanceláře nachází je také možnost využití kuchyňky a sociálního zázemí. Budova je zajištěna bezpečnostní agenturou pod nonstop dozorem.

Přístup do budovy je z pěší zóny Bažantnice, či od vlakového nádraží. Parkoviště pro 18 aut u budovy. Velmi reprezentativní prostory, vhodné pro administrativní činnost. K pronájmu od 1.6. 2024.

U podpisu nájemní smlouvy je požadováná úhrada vratné kauce ve výši dvou nájmů. K ceně nájemného budou připočetny také zálohy na energie ve výši 4 600,- Kč. V případě zájmu o více informací kontaktujte přímo realitního makléře, provize realitní kanceláře je hrazena ve výši 12 000,- Kč + DPH. Ev. číslo: 606314.

Інші параметри

  • G - Дуже-дуже неекономічне
  • особистий
  • Так
а цьому веб-сайті ми обробляємо файли cookie, необхідні для його роботи та аналізу.

Upozornění

Používáte nepodporovaný (zastaralý) internetový prohlížeč!

Pro správný běh našeho portalu není možné použít vámi používaný prohlížeč.

Použijte prosím Microsoft Edge nebo některý z jiných prohlížečů, např. Google Chrome, Firefox.