Sale apartment 3+1 107 m²

Litoměřice, Mrázova 944
3 299 000 for property

Get in touch

Contact:Kamil VonderkaE-mail:Telefon:734 222 201
By clicking you agree to ours

Description

Dumrealit.cz Vám zprostředkuje možný prodej bytu v atraktivní lokalitě Litoměřic, dům nabídne komfortní bydlení nebo příležitost lukrativních výdělků z pronájmu. Nemovitost je ve třetím nadzemním podlaží zrekonstruovaného cihlového historického domu. Jednotka o dispozici 3+1 a velikosti cca 107m², k bytu náleží i cca 40 m² půdního prostoru, který je přímo nad bytem a je možné tak z bytu vytvořit mezonet s nezaměnitelným výhledem na polabí. (Videoprohlídku můžete zhlédnout na YouTube, po zadání "Vonderka Mrázova")

Obývací pokoj bytu (26,6 m²) je orientovaný na jihozápad a nabízí výhled až na horu Říp. Ložnice (18m²) je situovaná jihozápadně, stejně tak je situována i druhá ložnice (23,9 m²). V tomto pokoji je udělané menší patro, například na spaní nebo jako úložný prostor. Kuchyně je vybavena velkou kuchyňskou linkou s velkým dřezem, který je dominantou kuchyňské linky. Nad pracovní deskou je okno situované do zahrady a orientací směrem na sever. Součástí kuchyně je sklokeramická deska, trouba a myčka. Dále je v bytě koupelna s vanou, oddělené wc a také komora. Po vstupu do bytu vás přivítá velká a prostorná chodba, která poskytuje dostatek prostoru a není problém do prostoru umístit vestavěné skříně.

Byt je vytápěný plynem, který slouží i k ohřevu vody, podlahy v bytě jsou parkety nebo dlažba. Byt má k dispozici sklep, půdní prostor, a je možné užívat i společnou zahradu, která je vhodná k relaxaci a nebo např. pro děti. Dvůr domu je přístupný autem, pokud je potřeba.

Centrum města je od domu cca 700 m, v blízkosti je také městská doprava, zimní stadion, příjemná příroda u kopce Radobýl. Parkování je možné před domem. Pro více informací a možnost prohlídky mě neváhejte kontaktovat. S Financováním vám umíme pomoci. Ev. číslo: 630789.

Other parameters

  • 1
  • 3
  • 3
  • Very good
  • Brick
  • G - Extremely inefficient
  • personal
  • Yes
On this website we process cookies necessary for its operation and analysis.

Upozornění

Používáte nepodporovaný (zastaralý) internetový prohlížeč!

Pro správný běh našeho portalu není možné použít vámi používaný prohlížeč.

Použijte prosím Microsoft Edge nebo některý z jiných prohlížečů, např. Google Chrome, Firefox.