Продажа квартиры 3+1 107 m²

Litoměřice, Mrázova 944
3 299 000 за недвижимость

Связаться

Контакт:Kamil VonderkaE-mail:Telefon:734 222 201
Нажимая, вы соглашаетесь с нашими

Описание

Dumrealit.cz Vám zprostředkuje možný prodej bytu v atraktivní lokalitě Litoměřic, dům nabídne komfortní bydlení nebo příležitost lukrativních výdělků z pronájmu. Nemovitost je ve třetím nadzemním podlaží zrekonstruovaného cihlového historického domu. Jednotka o dispozici 3+1 a velikosti cca 107m², k bytu náleží i cca 40 m² půdního prostoru, který je přímo nad bytem a je možné tak z bytu vytvořit mezonet s nezaměnitelným výhledem na polabí. (Videoprohlídku můžete zhlédnout na YouTube, po zadání "Vonderka Mrázova")

Obývací pokoj bytu (26,6 m²) je orientovaný na jihozápad a nabízí výhled až na horu Říp. Ložnice (18m²) je situovaná jihozápadně, stejně tak je situována i druhá ložnice (23,9 m²). V tomto pokoji je udělané menší patro, například na spaní nebo jako úložný prostor. Kuchyně je vybavena velkou kuchyňskou linkou s velkým dřezem, který je dominantou kuchyňské linky. Nad pracovní deskou je okno situované do zahrady a orientací směrem na sever. Součástí kuchyně je sklokeramická deska, trouba a myčka. Dále je v bytě koupelna s vanou, oddělené wc a také komora. Po vstupu do bytu vás přivítá velká a prostorná chodba, která poskytuje dostatek prostoru a není problém do prostoru umístit vestavěné skříně.

Byt je vytápěný plynem, který slouží i k ohřevu vody, podlahy v bytě jsou parkety nebo dlažba. Byt má k dispozici sklep, půdní prostor, a je možné užívat i společnou zahradu, která je vhodná k relaxaci a nebo např. pro děti. Dvůr domu je přístupný autem, pokud je potřeba.

Centrum města je od domu cca 700 m, v blízkosti je také městská doprava, zimní stadion, příjemná příroda u kopce Radobýl. Parkování je možné před domem. Pro více informací a možnost prohlídky mě neváhejte kontaktovat. S Financováním vám umíme pomoci. Ev. číslo: 630789.

Другие параметры

  • 1
  • 3
  • 3
  • Очень хорошее
  • Кирпичное
  • G - Очень низкий
  • личное
  • Да
На этом веб-сайте мы обрабатываем файлы cookie, необходимые для его работы и анализа.

Upozornění

Používáte nepodporovaný (zastaralý) internetový prohlížeč!

Pro správný běh našeho portalu není možné použít vámi používaný prohlížeč.

Použijte prosím Microsoft Edge nebo některý z jiných prohlížečů, např. Google Chrome, Firefox.