Pronájem kanceláře 47 m²

Ledeč nad Sázavou, Husovo náměstí 67
5 000 za měsíc

+popl. 3000

Kontaktovat

Kontakt:Jaroslav FišerE-mail:Telefon:608 475 705
Kliknutím souhlasíte s našimi

Popis

Hledáte pronájem kanceláře nebo obchodních prostor v centru města?

Nenechte si ujít skvělou příležitost k pronájmu výjimečných prostor v centru Ledče nad Sázavou! Nabízíme k pronájmu prostory ideální pro Vaše podnikání, ať už se jedná o kanceláře nebo jiné obchodní prostory.

Nabízené komerční prostory o celkové ploše 47 m² se skládají ze dvou na sebe navazujících kanceláří. Kancelář 1 disponuje výměrou 19,85 m², kancelář 2 nabízí k dispozici 20,80 m² a společné prostory poskytují plochu o velikosti 6,46 m². Objekt je ve velmi dobrém stavu, vybaven plynovodem, elektřinou 230V a dálkovým vodovodem.

Prostory jsou vybaveny společným WC pro všechny nebytové jednotky ve 2. nadzemním podlaží. Vytápění probíhá lokálně pomocí elektrických kamen. Parkování je dostupné před domem.

Měsíční nájemné činí 5 000 Kč, zálohy na energie jsou 3000 Kč na měsíc. Vratná kauce činí 10 000 Kč. Při podpisu nájemní smlouvy zájemce hradí nájemné včetně poplatků, vratnou kauci a odměnu realitní kanceláři.

Nechte své podnikání vzkvétat uprostřed krásného města Ledeč nad Sázavou. Vynikající dostupnost a poloha v centru města zajistí, že Vaše firma bude vždy snadno dostupná pro vaše klienty. Nenechte si tuto skvělou příležitost ujít!

Pro více informací mě neváhejte kontaktovat. Ev. číslo: 26745.

Další parametry

  • dálkový vodovod
  • 1
  • 230V
  • osobní
Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku.

Upozornění

Používáte nepodporovaný (zastaralý) internetový prohlížeč!

Pro správný běh našeho portalu není možné použít vámi používaný prohlížeč.

Použijte prosím Microsoft Edge nebo některý z jiných prohlížečů, např. Google Chrome, Firefox.