Аренда квартиры 3+1 71 m²

Most, Zdeňka Fibicha 2588/18
12 000 за месяц

Связаться

Контакт:Veronika NüsserováE-mail:Telefon:775 777 749
Нажимая, вы соглашаетесь с нашими

Описание

Reality 11 Vám zprostředkují pronájem velmi pěkného bytu 3+1, po rekonstrukci, umístěného ve 3. patře skeletového domu, v příjemné části města, s dosahem veškeré občanské vybavenosti a mnoha možnostmi pro sport i relaxaci.
Byt, o velikosti 70.7 m², má velmi příjemnou dispozici. Ze vstupní chodby se vchází do menší kuchyně s kompletně vybavenou kuchyňskou linkou, do dětského pokoje, obývacího pokoje, koupelny s vanou a toalety. Z obývacího pokoje je pak přístupná ložnice. Obývací pokoj se vstupem na zasklený balkon a dostatkem prostoru pro pohovku i stůl se židlemi. Ložnice s dvoupostelí, velkou skříní a pracovním stolem, kuchyňská linka, kde nalezneme sklokeramickou desku, troubu, lednici i mnoho úložných prostor. V koupelně vana, v chodbě velká vestavná skříň. Na podlahách plovoucí podlahy a dlažba, plastová okna, byt je velmi útulný, vhodný pro rodinu. Patří k němu navíc opravdu velký sklep.
Dům je velmi klidný, pečlivě udržovaný, v hezké ulici se školou, drobnými obchody, zelení. V okolí nalezneme veškerou občanskou vybavenost, skvělou dopravní dostupnost.
Nabídka je určena k dlouhodobému pronájmu pro solventní, spolehlivé pracující zájemce, kteří budou prověřeni (registr exekucí, pracovní smlouva atd.). Volné k nastěhování od 1. 10. 2024.
Nájemné činí 12.000,-Kč/měsíc, poplatky za energie a služby v domě jsou odhadnuty na 3.500,-Kč/měsíc, elektřina bude převedena na nájemce. Kauce 31.000,-Kč, provize 12.000,-Kč Ev. číslo: 26729.

Другие параметры

  • дистанционное водоснабжение
  • 5
  • 4
  • Очень хорошее
  • Кирпичное
  • личное
  • Да
На этом веб-сайте мы обрабатываем файлы cookie, необходимые для его работы и анализа.

Upozornění

Používáte nepodporovaný (zastaralý) internetový prohlížeč!

Pro správný běh našeho portalu není možné použít vámi používaný prohlížeč.

Použijte prosím Microsoft Edge nebo některý z jiných prohlížečů, např. Google Chrome, Firefox.