Rent apartment 3+1 71 m²

Most, Zdeňka Fibicha 2588/18
12 000 for month

Get in touch

Contact:Veronika NüsserováE-mail:Telefon:775 777 749
By clicking you agree to ours

Description

Reality 11 Vám zprostředkují pronájem velmi pěkného bytu 3+1, po rekonstrukci, umístěného ve 3. patře skeletového domu, v příjemné části města, s dosahem veškeré občanské vybavenosti a mnoha možnostmi pro sport i relaxaci.
Byt, o velikosti 70.7 m², má velmi příjemnou dispozici. Ze vstupní chodby se vchází do menší kuchyně s kompletně vybavenou kuchyňskou linkou, do dětského pokoje, obývacího pokoje, koupelny s vanou a toalety. Z obývacího pokoje je pak přístupná ložnice. Obývací pokoj se vstupem na zasklený balkon a dostatkem prostoru pro pohovku i stůl se židlemi. Ložnice s dvoupostelí, velkou skříní a pracovním stolem, kuchyňská linka, kde nalezneme sklokeramickou desku, troubu, lednici i mnoho úložných prostor. V koupelně vana, v chodbě velká vestavná skříň. Na podlahách plovoucí podlahy a dlažba, plastová okna, byt je velmi útulný, vhodný pro rodinu. Patří k němu navíc opravdu velký sklep.
Dům je velmi klidný, pečlivě udržovaný, v hezké ulici se školou, drobnými obchody, zelení. V okolí nalezneme veškerou občanskou vybavenost, skvělou dopravní dostupnost.
Nabídka je určena k dlouhodobému pronájmu pro solventní, spolehlivé pracující zájemce, kteří budou prověřeni (registr exekucí, pracovní smlouva atd.). Volné k nastěhování od 1. 10. 2024.
Nájemné činí 12.000,-Kč/měsíc, poplatky za energie a služby v domě jsou odhadnuty na 3.500,-Kč/měsíc, elektřina bude převedena na nájemce. Kauce 31.000,-Kč, provize 12.000,-Kč Ev. číslo: 26729.

Other parameters

  • long-distance water supply
  • 5
  • 4
  • Very good
  • Brick
  • personal
  • Yes
On this website we process cookies necessary for its operation and analysis.

Upozornění

Používáte nepodporovaný (zastaralý) internetový prohlížeč!

Pro správný běh našeho portalu není možné použít vámi používaný prohlížeč.

Použijte prosím Microsoft Edge nebo některý z jiných prohlížečů, např. Google Chrome, Firefox.