Sale apartment 3+1 71 m²

Praha, Janouchova 658/9
7 500 000 for property

Get in touch

Contact:Martin KubíkE-mail:Telefon:777 098 218
By clicking you agree to ours

Description

Reality 11 Vám zprostředkují slunný dobře prakticky dispozičně řešený byt 3+1 s lodžií. Byt o velikosti 71 m² se nachází v pátém podlaží osmipodlažního kompletně zrekonstruovaného panelového domu v ulici Janouchova. Lodžie je přes dva pokoje o velikosti 8 m² a k bytu patří sklep. Z chodby je přístup do všech místností a komora včetně vestavěné skříně na chodbě je dobré řešení úložných prostor. Z lodžie je výhled do prostoru směrem na jih. Byt se prodává částečně vybavený.
Dům prošel kompletní rekonstrukcí a před domem je parkoviště. Měsíční platby jsou 5.240,- z toho fondu oprav se přispívá 1.350,- SVJ má dobře hospodaří a nemá žádné dluhy.
V okolí domu jsou školky i školy. Jde o klidnou lokalitu Prahy 11, kde na jednu strany jde 10 minut k metru Háje, kde je veškerá potřebná vybavenost a na druhou stranu 10 minut přírodní památka Milíčovský les a rybníky, kde můžete sportovat i relaxovat, nebo se můžete vydat opačný směrem k Hostivařské přehradě. Byt je ihned k dispozici Ev. číslo: 26717.

Other parameters

  • 8
  • 5
  • After reconstruction
  • Panel
  • personal
On this website we process cookies necessary for its operation and analysis.

Upozornění

Používáte nepodporovaný (zastaralý) internetový prohlížeč!

Pro správný běh našeho portalu není možné použít vámi používaný prohlížeč.

Použijte prosím Microsoft Edge nebo některý z jiných prohlížečů, např. Google Chrome, Firefox.