Prodej bytu 3+1 71 m²

Praha, Janouchova 658/9
7 500 000 za nemovitost

Kontaktovat

Kontakt:Martin KubíkE-mail:Telefon:777 098 218
Kliknutím souhlasíte s našimi

Popis

Reality 11 Vám zprostředkují slunný dobře prakticky dispozičně řešený byt 3+1 s lodžií. Byt o velikosti 71 m² se nachází v pátém podlaží osmipodlažního kompletně zrekonstruovaného panelového domu v ulici Janouchova. Lodžie je přes dva pokoje o velikosti 8 m² a k bytu patří sklep. Z chodby je přístup do všech místností a komora včetně vestavěné skříně na chodbě je dobré řešení úložných prostor. Z lodžie je výhled do prostoru směrem na jih. Byt se prodává částečně vybavený.
Dům prošel kompletní rekonstrukcí a před domem je parkoviště. Měsíční platby jsou 5.240,- z toho fondu oprav se přispívá 1.350,- SVJ má dobře hospodaří a nemá žádné dluhy.
V okolí domu jsou školky i školy. Jde o klidnou lokalitu Prahy 11, kde na jednu strany jde 10 minut k metru Háje, kde je veškerá potřebná vybavenost a na druhou stranu 10 minut přírodní památka Milíčovský les a rybníky, kde můžete sportovat i relaxovat, nebo se můžete vydat opačný směrem k Hostivařské přehradě. Byt je ihned k dispozici Ev. číslo: 26717.

Další parametry

  • 8
  • 5
  • Po rekonstrukci
  • Panel
  • osobní
Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku.

Upozornění

Používáte nepodporovaný (zastaralý) internetový prohlížeč!

Pro správný běh našeho portalu není možné použít vámi používaný prohlížeč.

Použijte prosím Microsoft Edge nebo některý z jiných prohlížečů, např. Google Chrome, Firefox.