Rent apartment 1+KK 41 m²

Praha, Lučištníků 363/11
19 000 for month

Get in touch

Contact:Veronika NüsserováE-mail:Telefon:775 777 749
By clicking you agree to ours

Description

Hledáte bydlení pro 1 - 2 osoby v naprostém klidu, zeleni, ale přesto dobře dostupné do centra Prahy a zejména na Prahu 5?
Doporučujeme Vám domluvit si prohlídku v tomto novém bytě 1+kk, s podlahovou plochou 32.8 m², ke kterému patří velká lodžie (8.6 m²), orientovaná do zeleně, a také prostorný sklep (3.8 m²).
Byt je pronajímán vybavený pouze moderní kuchyňskou linkou (lednice, myčka, sklokeramická deska, trouba, mikrovlnná trouba) a důmyslnými vestavěnými skříněmi v chodbě i obytném pokoji. Obytný pokoj má užitnou plochu 21.6 m². Koupelna s velkým sprchovým koutem, toaletou a prostorem pro pračku, případně i sušičku. Vše je v praktických, dobře kombinovatelných barvách a moderním designu.
Komfort i v horkých dnech Vám zaručí klimatizační jednotka. Velké francouzské okno pomůže se světlem i v zimních měsících. Do sklepa se vejde hromada sportovního vybavení i pneumatiky.
Dům je umístěný v klidné, jednosměrné ulici s bezproblémovým parkováním. Pěšky jste za pár minut v lese, u Radlického bazénu i na stanici metra nebo tramvaje.
Byt doporučujeme pro jednotlivce nebo pár, kteří mají rádi moderní, praktické bydlení. Prosíme zájemce bez zvířat. Volné k nastěhování dle dohody.
Nájemné 19.000,-Kč + poplatky v domě 1.800,-Kč/měsíc + elektřina převedena na nájemce, kauce 42.000,-Kč. Provize 19.000,-Kč Ev. číslo: 26595.

Other parameters

  • 4
  • 3
  • New building
  • Brick
  • personal
On this website we process cookies necessary for its operation and analysis.

Upozornění

Používáte nepodporovaný (zastaralý) internetový prohlížeč!

Pro správný běh našeho portalu není možné použít vámi používaný prohlížeč.

Použijte prosím Microsoft Edge nebo některý z jiných prohlížečů, např. Google Chrome, Firefox.