Pronájem bytu 1+KK 41 m²

Praha, Lučištníků 363/11
19 000 za měsíc

+ zálohy na služby v domě 1.800,-Kč/měsíc, + elektřina na nájemce, kauce 2x nájemné, provize

Kontaktovat

Kontakt:Veronika NüsserováE-mail:Telefon:775 777 749
Kliknutím souhlasíte s našimi

Popis

Hledáte bydlení pro 1 - 2 osoby v naprostém klidu, zeleni, ale přesto dobře dostupné do centra Prahy a zejména na Prahu 5?
Doporučujeme Vám domluvit si prohlídku v tomto novém bytě 1+kk, s podlahovou plochou 32.8 m², ke kterému patří velká lodžie (8.6 m²), orientovaná do zeleně, a také prostorný sklep (3.8 m²).
Byt je pronajímán vybavený pouze moderní kuchyňskou linkou (lednice, myčka, sklokeramická deska, trouba, mikrovlnná trouba) a důmyslnými vestavěnými skříněmi v chodbě i obytném pokoji. Obytný pokoj má užitnou plochu 21.6 m². Koupelna s velkým sprchovým koutem, toaletou a prostorem pro pračku, případně i sušičku. Vše je v praktických, dobře kombinovatelných barvách a moderním designu.
Komfort i v horkých dnech Vám zaručí klimatizační jednotka. Velké francouzské okno pomůže se světlem i v zimních měsících. Do sklepa se vejde hromada sportovního vybavení i pneumatiky.
Dům je umístěný v klidné, jednosměrné ulici s bezproblémovým parkováním. Pěšky jste za pár minut v lese, u Radlického bazénu i na stanici metra nebo tramvaje.
Byt doporučujeme pro jednotlivce nebo pár, kteří mají rádi moderní, praktické bydlení. Prosíme zájemce bez zvířat. Volné k nastěhování dle dohody.
Nájemné 19.000,-Kč + poplatky v domě 1.800,-Kč/měsíc + elektřina převedena na nájemce, kauce 42.000,-Kč. Provize 19.000,-Kč Ev. číslo: 26595.

Další parametry

  • 4
  • 3
  • Novostavba
  • Cihla
  • osobní
Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku.

Upozornění

Používáte nepodporovaný (zastaralý) internetový prohlížeč!

Pro správný běh našeho portalu není možné použít vámi používaný prohlížeč.

Použijte prosím Microsoft Edge nebo některý z jiných prohlížečů, např. Google Chrome, Firefox.