Продаж хатини 218 m², ділянка 1394 m²

Nový Bor
3 999 000 за нерухомість

Зв'язатися

Контакт:Libuše MarkováE-mail:Telefon:773 682 293
Погоджуюся з

Опис

Reality 11 Vám zprostředkují koupi poloroubené chalupy 218 m² v malebné obci Janov u Nového Boru s možností celoročního bydlení. Na dům navazuje krásné posezení pod pergolou s grilem a výhledem na Janovský rybník. Prostorná zahrada o výměře 1286 m², která je ideální pro odpočinek a relaxaci, a také pro grilování s rodinou a přáteli.

V přízemí 3+KK:
-vstupní chodba, velký útulný obývací pokoj s kuchyňským koutem a krbem, který vytváří útulnou atmosféru, zejména v zimních měsících. Plně vybavená kuchyně, 3 ložnice, veranda, samostatné WC a koupelna s vanou.

V prvním patře:
- 3 ložnice

Dále garáž, stodola a sklep a půda.

Stavba je smíšená - zdivo a dřevo, částečně zateplená. Okrasná zahrada s živými ploty, spoustu okrasných květin, stromů a funkční studna. Nachází se zde ještě zahradní domek. Dům je napojen na obecný vodovod a veřejnou kanalizaci. Ohřev vody je řešen bojlerem. Vytápění kamny na dřevo v jednotlivých místnostech. Dům má dva vyvložkované komíny. K domu vede asfaltová příjezdová cesta. Celá zahrada je oplocena pletivem.

Chalupa je velmi prostorná a nabízí nejen krásné ubytování, ale také investiční příležitost k možnému pronájmu vzhledem k její velikosti a poloze. Nachází v příjemném a tichém prostředí přímo u rybníku. V okolí je mnoho krásných lesů a přírodních památek, které lákají k procházkám a turistice. Janov u Nového Boru je klidná vesnice asi 2,5 Km od Nového Boru, nedaleko se nachází rekreační středisko Sloup v Čechách. Můžete zde navštívit Skalní hrad Sloup, rozhlednu, skalní oblasti.

Vzhledem k tomu, že byla chalupa celoročně používána jako rekreační objekt, je v dobrém a udržovaném stavu. Přijďte objevit kouzlo tohoto místa.

Ev. číslo: 26491.

Інші параметри

  • далеководопровід
  • 4
  • 4
  • 2
  • 400V
  • 1394 m2
  • особистий
а цьому веб-сайті ми обробляємо файли cookie, необхідні для його роботи та аналізу.

Upozornění

Používáte nepodporovaný (zastaralý) internetový prohlížeč!

Pro správný běh našeho portalu není možné použít vámi používaný prohlížeč.

Použijte prosím Microsoft Edge nebo některý z jiných prohlížečů, např. Google Chrome, Firefox.