Sale family house 103 m², land 492 m²

Karlovy Vary, Svobodova 740/29a
5 480 000 for property

Get in touch

Contact:František DvořákE-mail:Telefon:+42 060 3880965
By clicking you agree to ours

Description

prodej rodinného domu v Karlových Varech ve čtvrti Stará Role. Dům na pozemku o rozloze 492 m², má dispozici 4+1 a obytnou plochu 103 m² (+ technické podlaží).
V prvním nadzemním podlaží se nachází obývací pokoj, ložnice, koupelna, WC, kuchyň a hala. Z ní je přístupné druhé nadzemní podlaží se dvěma pokoji a možností využít pochozí půdu nad celým domem. Vizuální plán naleznete v galerii. Celý dům je podsklepený, je zde garáž, spíž, prádelna, kotelna a sklad.
Dům je pečlivě udržovaný a částečně zrekonstruovaný. Stavba je zateplená, má plastová okna a nové rozvody vody. Vytápění je zajištěno tepelným čerpadlem značky Viessman Vitocal 200 D, které bylo instalováno v roce 2021. K dispozici je projektová dokumentace domu a nová revizní zpráva elektro a hromosvodu, dále pak kontakty na dodavatele zateplení, plastových oken, instalatéra a dodavatele tepelného čerpadla včetně servisu. Nově upravená je i zahrada se skleníkem, ovocnými stromy, okrasnými keři a květinami.
Okolí domu nabízí základní a mateřskou školu, poštu, nákupní centrum, polikliniku a zastávku městské hromadné dopravy. Přístup na dálnici je také pohodlný. S případným financováním Vám pomůže náš specialista. Pokud Vás nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat k domluvení prohlídky. Ev. číslo: 26355.

Other parameters

  • 4
  • 2
  • 492 m2
  • Very good
  • Mounted
  • personal
  • Yes
On this website we process cookies necessary for its operation and analysis.

Upozornění

Používáte nepodporovaný (zastaralý) internetový prohlížeč!

Pro správný běh našeho portalu není možné použít vámi používaný prohlížeč.

Použijte prosím Microsoft Edge nebo některý z jiných prohlížečů, např. Google Chrome, Firefox.