Sale apartment 3+1 74 m²

Kralupy nad Vltavou, sídl. Hůrka 1046
5 130 000 for property

Get in touch

Contact:Veronika NüsserováE-mail:Telefon:775 777 749
By clicking you agree to ours

Description

Hledáte byt v příjemné části Kralup, s veškerou občanskou vybaveností v okolí, s výhledem do zeleně? Nabízíme Vám ke koupi velmi dobře dispozičně řešený byt, umístěný ve 2. patře kompletně zrekonstruovaného panelového domu s výtahem.
Obytná plocha bytu činí 67 m² + 7 m² lodžie s hezkým výhledem + 1 m² komora na patře + 2 m² sklepní koje v suterénu domu. Dispozičně je rozdělen na vstupní chodbu do L, ze které se vchází doprava do dvou ložnic (12.26 m² a 10.30 m²) a doleva do koupelny s vanou, samostatné toalety a dále do obývacího pokoje (25.8 m²). Z něj je pak přístupná kuchyně 6,25 m²). Jádro je vyzděné, s novými rozvody, pěknou kuchyňskou linkou i obklady. Zbytek bytu je v původním, ale velmi pěkném stavu. Je tedy ihned obyvatelný. V části vstupní chodby jsou velké vestavné skříně. V menší z ložnic může zůstat také velká šatní skříň.
Dále zde jsou plastová okna se žaluziemi. V domě hotové vše, kromě nového výtahu, který se bude instalovat letos v létě. Slušní obyvatelé domu, kteří dbají na udržování pořádku v domě i jeho okolí.
Od domu je vše v pěší dostupnosti, menší obchod přímo v ulici. Doporučujeme pro pár nebo mladou rodinu.
Uvedená cena v sobě zahrnuje právní servis, úschovu prostředků i provizi. S vyřízením hypotéky Vám případně poradíme. Domluvte si prohlídku. Ev. číslo: 26344.

Other parameters

  • long-distance water supply
  • 8
  • 3
  • After reconstruction
  • Panel
  • personal
  • Yes
On this website we process cookies necessary for its operation and analysis.

Upozornění

Používáte nepodporovaný (zastaralý) internetový prohlížeč!

Pro správný běh našeho portalu není možné použít vámi používaný prohlížeč.

Použijte prosím Microsoft Edge nebo některý z jiných prohlížečů, např. Google Chrome, Firefox.