Оренда квартири 3+1 83 m²

Stvolínky
9 140 за місяць

Зв'язатися

Контакт:Václav NorekE-mail:Telefon:777 064 124
Погоджуюся з

Опис

Zveme vás do malebné vesnice Stvolínky, nedaleko České Lípy, kde se nachází útulný byt 3+1 s nádherným výhledem do zahrady a užší třetí místností. Tento domov je ideální pro ty, kteří hledají klidné a přírodní prostředí, a zároveň ocení moderní pohodlí. Vybrat si můžete ze dvou bytů velkorysých rozměrů.

Lokalita:
Stvolínky nabízejí idylické prostředí, obklopené zelení a klidem venkova. Tento byt poskytuje jedinečnou možnost žít v srdci přírody, přičemž zároveň zůstanete v dosahu všech potřebných služeb v České Lípě vzdálené jen 16 km.

Samotný byt:
Kuchyně a koupelna jsou v udržovaném stavu. Zděná koupelna a prostorná kuchyně zaručují pohodlí a estetiku. Dřevěné místy i původní podlahy dodávají bytu útulnost, a výhled do zahrady přidává každému dni špetku klidu.

Otop:
Tento byt je vybaven krbovými kamny na dřevo nebo pelety, což nejen přidává do atmosféry domova příjemnou tepelnou pohodu a své kouzlo, ale zároveň podporuje ekologicko-ekonomický přístup k bydlení. Kamna jsou napojená přímo na radiátory.

Občanská dostupnost:
Škola a školka jsou dostupné ve vedlejším městě Zahrádky. Stvolínky mají svou prodejnu potravin přímo za domem a každou hodinu sem jezdí vlak a autobus s přímím spojením do České Lípy a vedlejších obcí jako Zahrádky nebo Kravaře. Zastávka MHD přímo před domem. Možnost využívání pergoly, vlastního dřevníku a parkovacího místa i společné zahrady.

Cena a podmínky:
Nájemné včetně služeb činí pouze 9.990,- Kč. Vratná kauce ve výši 16.990,- Kč zajistí bezstarostný pobyt. Odměna pro realitní kancelář 9.990,-.

Kontaktujte nás:
Nehledejte dál - váš nový domov ve Stvolínkách čeká na vás! Kontaktujte nás pro více informací a domluvte si osobní prohlídku. Jsme připraveni vám ukázat, jak může bydlení na vesnici být zároveň moderní a pohodlné.

Těšíme se na vás a na společné objevování krásy Stvolínek! Ev. číslo: 26239.

Інші параметри

  • далеководопровід
  • 1
  • 2
  • 230V
  • 2
  • Гарне
  • Цегляне
  • особистий
  • Так
а цьому веб-сайті ми обробляємо файли cookie, необхідні для його роботи та аналізу.

Upozornění

Používáte nepodporovaný (zastaralý) internetový prohlížeč!

Pro správný běh našeho portalu není možné použít vámi používaný prohlížeč.

Použijte prosím Microsoft Edge nebo některý z jiných prohlížečů, např. Google Chrome, Firefox.