Sale apartment 2+KK 55 m²

Praha, Hanusova 998/21
6 900 000 for property

Get in touch

Contact:Veronika NüsserováE-mail:Telefon:775 777 749
By clicking you agree to ours

Description

Hledáte praktický byt, skvěle dostupný do centra města, s veškerou občanskou vybaveností, ale i zelení v okolí? Máme pro Vás menší bytový dům, ve kterém nabízíme několik bytových jednotek, po právě dokončené kompletní rekonstrukci, ze kterých si zcela jistě vyberete.
Byt č. 5, s výměrou 55.2 m², je umístěný v 1. patře domu. Dispozičně je rozdělen na vstupní chodbu, ze které se vchází do velkého obytného pokoje s přípravou pro kuchyňský kout. Vedle něj se nachází srovnatelně velká ložnice. Dále jsou z chodby dostupné dvě praktické komory (šatny), samostatná toaleta a prostorná koupelna s vanou. V celém bytě použity kvalitní, moderní materiály v neutrálních barvách. Vlastní topení i ohřev vody. Nová elektřina, rozvody, stoupačky. Ke každé bytové jednotce sklepní koje.
Dům je postaven na začátek jednosměrné ulici, s bezproblémovým parkováním, cca 5 minut chůze od stanice metra C - Pankrác a díky podchodu jste za pár minut rovněž u kancelářských budov Brumlovky. Veškerá občanská vybavenost, v okolí je rovněž dostatek možností pro sport a relaxaci. V domě bude po dokončení maximálně 18 bytových jednotek a nebytový prostor. Jedná se tedy o skvělou volbu i pro případné další pronajímání. Pokud byste měli zájem o jinou dispozici nebo podlaží, neváhejte nás kontaktovat. Prohlídky bytů jsou možné po domluvě.
Další varianty, které jsou již k dispozici, naleznete zde - www.bytypankrac.cz
Cena v sobě zahrnuje kompletní právní servis i provizi. S vyřízením financování Vám rádi pomůžeme. Ev. číslo: 26037.

Other parameters

  • long-distance water supply
  • 4
  • 2
  • After reconstruction
  • Brick
  • personal
  • Yes
On this website we process cookies necessary for its operation and analysis.

Upozornění

Používáte nepodporovaný (zastaralý) internetový prohlížeč!

Pro správný běh našeho portalu není možné použít vámi používaný prohlížeč.

Použijte prosím Microsoft Edge nebo některý z jiných prohlížečů, např. Google Chrome, Firefox.