Оренда квартири 2+KK 36 m²

Nový Bor, Severní 664
10 000 за місяць

Зв'язатися

Контакт:Libuše MarkováE-mail:Telefon:773 682 293
Погоджуюся з

Опис

Reality 11 Vám zprostředkují exkluzivní pronájem bytu 2+KK po kompletní rekonstrukci o velikosti 36 m² v Novém Boru, ulice Severní. Nachází se v 1. NP panelového domu s výtahem.

Dispozice a vybavení: vstupní chodba oddělena příčkou a dveřmi, kuchyň s obývacím pokojem, ložnice, zděná koupelna se sprchovým koutem, závěsná skřínka s umyvadlem, závěsné WC. Nová moderní kuchyňská linka do L vybavena vestavěným spotřebiči - vestavná trouba, komínový odsavač par, sklokeramická deska a myčka na nádobí. Příjemné prostředí v bytě vytvářejí snížené stropy s bodovými světly v kuchyni, koupelně a na chodbě.

Dům je po celkové revitalizaci- fasáda, nové stoupačky, nová plastová okna, výtah. K bytu náleží sklep. Tento byt Vám zajistí nadstandartní bydlení v klidné části s krásným výhledem do zeleně. Okolí domu je velmi udržované - okrasné stromky, květiny, dětské hřiště, lavičky. Klidný a čistý vchod se slušným sousedy. Velkou výhodou je lokalita bytu, která je v blízkosti veškeré občanské vybavenosti, ale zároveň na okraji města. V docházkové vzdálenosti - škola, školka, nákupní možnosti- Kaufland, Lidl, autobusové nádraží, MHD, lékař a jiné. Dostatek parkovacích míst. Velmi dobrá dopravní dostupnost do okolních obcí a měst.

Nájemné 10 000,-/měsíc + služby 3000,- dle počtu osob a el.,kterou si hradí nájemce samostatně. Vratná kauce/jistota 20 000,-. Provize RK.
Preferujeme dlouhodobý pronájem, nekuřáci. Klidný, čistý vchod se slušnými sousedy. Parkovaní přímo před domem. V docházkové vzdálenosti - škola, školka, nákupní možnosti, MHD. Volný ihned. V případě dotazů, či zájmu nás neváhejte kontaktovat. Ev. číslo: 25946.

Інші параметри

  • 1
  • 7
  • 2
  • Після реконструкції
  • Панельне
  • особистий
  • Так
  • Так
а цьому веб-сайті ми обробляємо файли cookie, необхідні для його роботи та аналізу.

Upozornění

Používáte nepodporovaný (zastaralý) internetový prohlížeč!

Pro správný běh našeho portalu není možné použít vámi používaný prohlížeč.

Použijte prosím Microsoft Edge nebo některý z jiných prohlížečů, např. Google Chrome, Firefox.