Оренда сімейного будинку 135 m², ділянка 396 m²

Kladno, Štítného 1340
25 000 за місяць

Зв'язатися

Контакт:Veronika NüsserováE-mail:Telefon:775 777 749
Погоджуюся з

Опис

pronájem útulného rodinného domu 5+1, umístěného v klidné ulici, nedaleko centra a několika obchodů, v Kladně - Kročehlavech.
Rodinný dům, jehož zastavěná plocha činí 95 m², je nabízen téměř bez zařízení, většina nábytku z fotografií bude odvezena. V přízemí je obývací pokoj, velká kuchyně vedle které je samostatná spíž, menší koupelna se sprchovým koutem, hala s vestavnou skříní a vstupem do garáže, což je praktické pokud přivezete větší nákup nebo miminko a dále zádveří, kde je dostatek prostoru na boty i další věci. Z obývacího pokoje je příjemný výhled do zahrady, díky velkému francouzskému oknu. Příjemnou atmosféru pokoje umocňují také krbová kamna s výměníkem. Kuchyňskou linku do L, s dostatkem úložných prostor i velkou pracovní plochou, ocení každý milovník vaření. K dispozici plynový sporák, trouba, myčka. Lednice a pračka po domluvě.
Po schodech se dostaneme do podkroví, kde nás čekají 3 ložnice, menší pracovna a velká koupelna s rohovou vanou. V hlavní ložnici zůstává dvoupostel a šatna, v dalších ložnicích zůstávají šatní skříně, v pracovně pak regály.
Na podlahách plovoucí podlahy, dlažba a koberec v jednom z pokojů. Dům je vytápěn elektrickým kotlem s uzavřeným okruhem, takže nedochází ke zbytečným energetickým ztrátám, plus již zmíněná kamna s výměníkem. Kvalitní okna Velux, zateplená fasáda. Je podsklepený, což dává dostatek prostoru pro uložení nářadí, je zde dílná s ponkem, prostor na zeleninu a další věci.
Zahrada je obdélníková, rovinatá, převážně travnatá, s několika ovocnými stromy a keři, ohništěm a také částí sloužící jako terasa, k příjemnému posezení.
V okolí nalezneme školu, školku, Baumax, několik drobných obchodů, mnoho možností pro sport i relaxaci.
Majitelka trvá na slušném nájemci bez exekucí, se stálou prací, který doloží referenci z předchozího pronájmu, ideálně rodinu, na dlouhodobý pronájem.
Doporučujeme osobní návštěvu. Nájemné 25.000,-Kč + zálohy na energie a služby 8.000,-Kč (včetně elektřiny), kauce, provize Ev. číslo: 25538.

Інші параметри

  • 3
  • 2
  • 396 m2
  • Дуже добре
  • Цегляне
  • особистий
  • Так
а цьому веб-сайті ми обробляємо файли cookie, необхідні для його роботи та аналізу.

Upozornění

Používáte nepodporovaný (zastaralý) internetový prohlížeč!

Pro správný běh našeho portalu není možné použít vámi používaný prohlížeč.

Použijte prosím Microsoft Edge nebo některý z jiných prohlížečů, např. Google Chrome, Firefox.