Продажа коммерческой недвижимости 904 m²

Bystřice pod Hostýnem
6 200 000 за недвижимость

Связаться

Контакт:Martin HavránekE-mail:Telefon:603 527 858
Нажимая, вы соглашаетесь с нашими

Описание

Reality 11 Vám zprostředkují prodej komerčního areálu, umístěného v centru Bílavska, místní části města Bystřice pod Hostýnem. Budova díky své poloze a začlenění v územním plánu nabízí možné využití - občanská vybavenost, stravování, ubytování, drobná výroba a služby, doplňkové bydlení. Po změně územního plánu lze příp. realizovat bytový projekt.

Objekt je 3 podlažní, v přízemí se nachází kuchyň s restaurací a zázemím o ploše 228 m², obchod se samostatným vstupem a zázemím o ploše 67 m² a technická část (garáže, kotelna, stodola) o výměře 179 m². V patře je funkční obývaný byt 2+1 o výměře 72 m² (2 místnosti, kuchyňský kout, zádveří, šatna, koupelna s WC) a bývalý společenský sál s výměrou 116 m². Půdní prostor nově vznikl vytvořením nové střešní nástavby a umožnuje vestavbu obytného podkroví, poskytuje plochu 215 m².

Dům odpovídá svému stáří cca 100 let, je průběžně udržován, v poslední době došlo ke stavebnímu zhodnocení: nová střecha nad 2/3 areálu, podřezání hlavní stěny, výměna vstupních dveří do objektu a oken v bytě, výměna kotle na dřevo se zplynováním, apod. Vytápění je ústřední centrálním kotlem na dřevo, lokálně krbem v restauraci a krbovými kamny v bytě. Objekt je napojen na elektřinu 220/380, vodovod z obecní studny a odpady jsou svedeny do jímky s přepadem.

Užitná výměra všech ploch v objektu je cca 904 m², k objektu dále patří uzavřený dvůr o výměře cca 803 m², který umožňuje vlastní parkování příp. vytvoření venkovního posezení, ze dvora jsou též přístupné garáže a skladovací stodola. Zastavěná plocha budovy je cca 650 m², pozemek celkem 1.453 m². V případě zájmu je možné koupí rozšířit areál o další navazující pozemek o výměře 750 m², příp. dalších cca 800 m² lze užívat se souhlasem Správy železnic. Celková plocha pozemku k užívání by tedy dosáhla výměry cca 3.000 m². Ev. číslo: 24101.

Другие параметры

  • 3
  • личное
На этом веб-сайте мы обрабатываем файлы cookie, необходимые для его работы и анализа.

Upozornění

Používáte nepodporovaný (zastaralý) internetový prohlížeč!

Pro správný běh našeho portalu není možné použít vámi používaný prohlížeč.

Použijte prosím Microsoft Edge nebo některý z jiných prohlížečů, např. Google Chrome, Firefox.