Sale commercial properties 904 m²

Bystřice pod Hostýnem
6 200 000 for property

Get in touch

Contact:Martin HavránekE-mail:Telefon:603 527 858
By clicking you agree to ours

Description

Reality 11 Vám zprostředkují prodej komerčního areálu, umístěného v centru Bílavska, místní části města Bystřice pod Hostýnem. Budova díky své poloze a začlenění v územním plánu nabízí možné využití - občanská vybavenost, stravování, ubytování, drobná výroba a služby, doplňkové bydlení. Po změně územního plánu lze příp. realizovat bytový projekt.

Objekt je 3 podlažní, v přízemí se nachází kuchyň s restaurací a zázemím o ploše 228 m², obchod se samostatným vstupem a zázemím o ploše 67 m² a technická část (garáže, kotelna, stodola) o výměře 179 m². V patře je funkční obývaný byt 2+1 o výměře 72 m² (2 místnosti, kuchyňský kout, zádveří, šatna, koupelna s WC) a bývalý společenský sál s výměrou 116 m². Půdní prostor nově vznikl vytvořením nové střešní nástavby a umožnuje vestavbu obytného podkroví, poskytuje plochu 215 m².

Dům odpovídá svému stáří cca 100 let, je průběžně udržován, v poslední době došlo ke stavebnímu zhodnocení: nová střecha nad 2/3 areálu, podřezání hlavní stěny, výměna vstupních dveří do objektu a oken v bytě, výměna kotle na dřevo se zplynováním, apod. Vytápění je ústřední centrálním kotlem na dřevo, lokálně krbem v restauraci a krbovými kamny v bytě. Objekt je napojen na elektřinu 220/380, vodovod z obecní studny a odpady jsou svedeny do jímky s přepadem.

Užitná výměra všech ploch v objektu je cca 904 m², k objektu dále patří uzavřený dvůr o výměře cca 803 m², který umožňuje vlastní parkování příp. vytvoření venkovního posezení, ze dvora jsou též přístupné garáže a skladovací stodola. Zastavěná plocha budovy je cca 650 m², pozemek celkem 1.453 m². V případě zájmu je možné koupí rozšířit areál o další navazující pozemek o výměře 750 m², příp. dalších cca 800 m² lze užívat se souhlasem Správy železnic. Celková plocha pozemku k užívání by tedy dosáhla výměry cca 3.000 m². Ev. číslo: 24101.

Other parameters

  • 3
  • personal
On this website we process cookies necessary for its operation and analysis.

Upozornění

Používáte nepodporovaný (zastaralý) internetový prohlížeč!

Pro správný běh našeho portalu není možné použít vámi používaný prohlížeč.

Použijte prosím Microsoft Edge nebo některý z jiných prohlížečů, např. Google Chrome, Firefox.