Продажа торгового помещеня 117 m²

Hodslavice
1 990 000 за недвижимость

Связаться

Контакт:Martin HavránekE-mail:Telefon:603 527 858
Нажимая, вы соглашаетесь с нашими

Описание

Reality 11 Vám zprostředkují prodej unikátní komerční budovy, umístěné v blízkosti centra obce Hodslavice. Budova díky své poloze nabízí variabilní využití - podnikání, bydlení či kombinaci podnikání s bydlením (max. 2.NP a podkroví).

Objekt byl dosud užíván jako prodejna frgálů Cyrilova pekařství a cukrářství, nyní je zde dispozice následující: prodejní plocha, kuchyňka, šatna, podkrovní pokoj, sociální zařízení, krytý sklad, vše v celkové užitné ploše 142 m², otevřený přístřešek dalších cca 20 m². Vytápění ústřední plynovým kotlem, ohřev vody plynovým kotlem, voda od souseda (podružný odpočet), kanalizace do septiku s přepadem, elektřina 220/380 (nového vlastníka čeká přepojení vody a kanálu do hlavních řádů vedených před domem).

V případě potřeby lze objekt celý přebudovat na bydlení příp. přistavit patro a podkroví. Užitná výměra stávajících vnitřních ploch je cca 162 m², k objektu dále patří dvorek a parkování pro 3 automobily o výměře 147 m². Zastavěná plocha budovy 141 m², pozemek celkem 288 m². Ev. číslo: 23922.

Другие параметры

  • личное
На этом веб-сайте мы обрабатываем файлы cookie, необходимые для его работы и анализа.

Upozornění

Používáte nepodporovaný (zastaralý) internetový prohlížeč!

Pro správný běh našeho portalu není možné použít vámi používaný prohlížeč.

Použijte prosím Microsoft Edge nebo některý z jiných prohlížečů, např. Google Chrome, Firefox.