Sale commercial space 117 m²

Hodslavice
1 990 000 for property

Get in touch

Contact:Martin HavránekE-mail:Telefon:603 527 858
By clicking you agree to ours

Description

Reality 11 Vám zprostředkují prodej unikátní komerční budovy, umístěné v blízkosti centra obce Hodslavice. Budova díky své poloze nabízí variabilní využití - podnikání, bydlení či kombinaci podnikání s bydlením (max. 2.NP a podkroví).

Objekt byl dosud užíván jako prodejna frgálů Cyrilova pekařství a cukrářství, nyní je zde dispozice následující: prodejní plocha, kuchyňka, šatna, podkrovní pokoj, sociální zařízení, krytý sklad, vše v celkové užitné ploše 142 m², otevřený přístřešek dalších cca 20 m². Vytápění ústřední plynovým kotlem, ohřev vody plynovým kotlem, voda od souseda (podružný odpočet), kanalizace do septiku s přepadem, elektřina 220/380 (nového vlastníka čeká přepojení vody a kanálu do hlavních řádů vedených před domem).

V případě potřeby lze objekt celý přebudovat na bydlení příp. přistavit patro a podkroví. Užitná výměra stávajících vnitřních ploch je cca 162 m², k objektu dále patří dvorek a parkování pro 3 automobily o výměře 147 m². Zastavěná plocha budovy 141 m², pozemek celkem 288 m². Ev. číslo: 23922.

Other parameters

  • personal
On this website we process cookies necessary for its operation and analysis.

Upozornění

Používáte nepodporovaný (zastaralý) internetový prohlížeč!

Pro správný běh našeho portalu není možné použít vámi používaný prohlížeč.

Použijte prosím Microsoft Edge nebo některý z jiných prohlížečů, např. Google Chrome, Firefox.