Rent family house 350 m², land 1086 m²

Průhonice, Tovární 550
52 000 for month

Get in touch

Contact:Veronika NüsserováE-mail:Telefon:775 777 749
By clicking you agree to ours

Description

Reality 11 Vám zprostředkují pronájem velmi hezké, samostatné, dvoupodlažní vily, o dispozici 6+kk, se zastavěnou plochou 325 m², pěknou zahradou, velkou střešní terasou, saunou a dvojgaráží, ve vyhledávané lokalitě plné zeleně a klidu, Průhonice u Prahy.
Dům s užitnou plochou cca 350 m², má 5 neprůchozích místností a je částečně zařízený nábytkem (převážně na míru) i spotřebiči – po dohodě lze zařízení některé kusy vystěhovat. Přízemí dominuje opravdu velký obývací pokoj s krbem, spojený s jídelním a kuchyňským koutem. Dále zde je pracovna, technická místnost s pračkou, spíž, malá koupelna se sprchovým koutem, toaleta a několik vestavných skříní. Z obývacího pokoje se vchází na velkou terasu s grilem a posezením pod pergolou, a dále na zahradu o výměře 761 m². V patře pak jsou 3 ložnice, přičemž hlavní ložnice je rozdělená na dvě části, kdy přední část může sloužit jako pracovna. Je u ní šatna, koupelna s rohovou vanou a sprchovým koutem a vstup na střešní terasu. Další dvě ložnice slouží jako dětské pokoje, jeden je vybaven nábytkem na míru a šatnou, ve druhém je pouze vestavná skříň. Poslední pokoj je určen na posilovnu, ale lze jej využít jakkoliv jinak. V horním patře je také třetí koupelna s vanou, sprchovým koutem a klasickou finskou saunou.
Parkovat lze v prostorné dvojgaráži, dále přímo na pozemku a také před domem. Jedná se o velmi klidnou a žádanou lokalitu v krásném prostředí s veškerou občanskou vybaveností, v blízkosti Průhonického zámku a parku. Volné ihned, prohlídky možné po domluvě. Doporučujeme pro větší rodinu a nebo jako sídlo firmy.
Nájemné 55.000,-Kč/měsíc + energie dle skutečné spotřeby (cca 10.000,-Kč/měsíc), kauce 110.000,-Kč, provize 55.000,-Kč Ev. číslo: 15202.

Other parameters

  • 1
  • 4
  • 2
  • 1086 m2
  • Very good
  • Brick
  • personal
  • Yes
On this website we process cookies necessary for its operation and analysis.

Upozornění

Používáte nepodporovaný (zastaralý) internetový prohlížeč!

Pro správný běh našeho portalu není možné použít vámi používaný prohlížeč.

Použijte prosím Microsoft Edge nebo některý z jiných prohlížečů, např. Google Chrome, Firefox.