Rent apartment 2+KK 52 m²

Praha, Jeseniova 1375
21 000 for month

Get in touch

Contact:Iveta PalackáE-mail:Telefon:721 545 545
By clicking you agree to ours

Description

Nabízíme Vám k pronájmu velmi hezký světlý tichý a útulný byt 2+kk po rekonstrukci, 2. patro cihlového domu v Praze 3, Jeseniova ulice.
Místo s vynikající dopravní dostupností centra Prahy, přitom obklopeno parky a vzrostlou zelení. Byt o celkové výměře téměř 52 m² tvoří velmi prostorný pokoj s kuchyňskou linou (17 m² ) a velká ložnice (24 m²), dále koupelna s vanou a pračkou (5 m²) propojena s WC (1,5 m²)a předsíň (4 m²). K bytu možno užívat balkon se vstupem z chodby domu a výtah pro tašky a zavazadla.
Velká okna obou pokojů směřují do klidného vnotrobloku a byt krásně prosvětlují. Podlahy jsou nové stejně tak i kuchyňská linka a sanita. Byt je čistě vymalovaný, po rekonstrukci nebyl ještě obýván. Ohřev vody el. bojlerem (200 l), vytápění elektřinou prostřednictvím nových úsporných topných těles s termostatem. Velmi čistý udržovaný dům.
Lukrativní místo s veškerou infrastrukturou v pěší dostupnosti, obchody, kavárny, restaurace, školy, MŠ, lékaři, TRAM a BUS 2 minuty (noční spoje), na metro A Želivského,na metro B (Palmovka), na metro C Florenc nebo přímo do centra Prahy (Jindřišská ul., hl. nádraží) jede TRAM 10 minut.
Určeno k dlouhodobému pronájmu, podmínkou nekuřáci, bez pejsků. K nastěhování ihned. Poplatky 700Kč/os + el na nájemce + provize RK + vratná kauce 1 nájem + služby. Ev. číslo: 648380.

Other parameters

  • 1
  • 5
  • 3
  • Good
  • Brick
  • G - Extremely inefficient
  • personal
On this website we process cookies necessary for its operation and analysis.

Upozornění

Používáte nepodporovaný (zastaralý) internetový prohlížeč!

Pro správný běh našeho portalu není možné použít vámi používaný prohlížeč.

Použijte prosím Microsoft Edge nebo některý z jiných prohlížečů, např. Google Chrome, Firefox.