Pronájem bytu 2+KK 52 m²

Praha, Jeseniova 1375
21 000 za měsíc

Kontaktovat

Kontakt:Iveta PalackáE-mail:Telefon:721 545 545
Kliknutím souhlasíte s našimi

Popis

Nabízíme Vám k pronájmu velmi hezký světlý tichý a útulný byt 2+kk po rekonstrukci, 2. patro cihlového domu v Praze 3, Jeseniova ulice.
Místo s vynikající dopravní dostupností centra Prahy, přitom obklopeno parky a vzrostlou zelení. Byt o celkové výměře téměř 52 m² tvoří velmi prostorný pokoj s kuchyňskou linou (17 m² ) a velká ložnice (24 m²), dále koupelna s vanou a pračkou (5 m²) propojena s WC (1,5 m²)a předsíň (4 m²). K bytu možno užívat balkon se vstupem z chodby domu a výtah pro tašky a zavazadla.
Velká okna obou pokojů směřují do klidného vnotrobloku a byt krásně prosvětlují. Podlahy jsou nové stejně tak i kuchyňská linka a sanita. Byt je čistě vymalovaný, po rekonstrukci nebyl ještě obýván. Ohřev vody el. bojlerem (200 l), vytápění elektřinou prostřednictvím nových úsporných topných těles s termostatem. Velmi čistý udržovaný dům.
Lukrativní místo s veškerou infrastrukturou v pěší dostupnosti, obchody, kavárny, restaurace, školy, MŠ, lékaři, TRAM a BUS 2 minuty (noční spoje), na metro A Želivského,na metro B (Palmovka), na metro C Florenc nebo přímo do centra Prahy (Jindřišská ul., hl. nádraží) jede TRAM 10 minut.
Určeno k dlouhodobému pronájmu, podmínkou nekuřáci, bez pejsků. K nastěhování ihned. Poplatky 700Kč/os + el na nájemce + provize RK + vratná kauce 1 nájem + služby. Ev. číslo: 648380.

Další parametry

  • 1
  • 5
  • 3
  • Dobrý
  • Cihla
  • G - Mimořádně nehospodárná
  • osobní
Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku.

Upozornění

Používáte nepodporovaný (zastaralý) internetový prohlížeč!

Pro správný běh našeho portalu není možné použít vámi používaný prohlížeč.

Použijte prosím Microsoft Edge nebo některý z jiných prohlížečů, např. Google Chrome, Firefox.