Pronájem bytu 2+KK

Zobrazení inzerátu na mapěPraha , Plzeňská

Pro více informaci, prosím zanechte svou žádost!
https://smarthomesreality.cz/

Pronájem bytu 2+kk, 72m2, Praha 5 - Košíře
Cena: 20 000 Kč/měsíc
ID: Mlynarka

Světlý plně zařízený byt 2+kk s celkovou podlahovou plochou 44m2, terasou 28m2, parkováním a sklepem. Byt je na úrovni čtvrtého patra, orientovaný na jižní stranu v rezidenci Mlynářka.

Byt se skládá z chodby s velkou vestavěnou skříní se zrcadlovou plochou, plně vybaveného obývacího pokoje (vč. TV, rozkládací sedačka) s přístupem na terasu a kuchyňským koutem, koupelny (vana se skleněnou zástěnou, pračka), ložnice s velkou šatní skříní a komodou s přístupem na terasu. Jižně orientovaná terasa má výhled do prostorného tichého vnitrobloku porostlého zelení, který je přístupný pouze rezidentům.

V ceně je zahrnuté vlastní uzamykatelné parkovací stání, (možnost uložení kol atd) v suterénu domu a sousedící sklep. Internet 250 Kč/měsíc.

Díky poloze ve vyšším patře jsou z balkonu vidět kopce Husových sadů. Pouze 6 bytů z celého komplexu nabízí (kromě střešních bytů) takto luxusní terasy. Část terasy vedle ložnice je zapuštěna více do domu, proto nabízí větší soukromí. V bytě je nainstalovaný bezpečnostní systém.

Rezidence Mlynářka byla postavena v roce 2007 největší českou developerskou společností Central Group. Nachází se 2 minuty tramvají od oblíbené části města - Anděl. Díky své poloze je v dosahu OC Nový Smíchov s množstvím obchodů, supermarketem TESCO, luxusním fitness centrem Holmes Place a multikinem Cinestar Anděl, kde se často konají různé filmové festivaly. Přímo u rezidence najdete Gymnázium veřejných a mezinárodních vztahů, mateřské školky a školy. V blízkém okolí je pak mnoho parků, sportovních center a dětských hřišť. Dále se tu nachází různé restaurace a hotely, např. Hotel Mövenpick se soukromou lanovkou přístupnou veřejnosti, kterou se lze dostat až na vrch krásného parku Mrázovka s výjimečným panoramatickým výhledem na celou Prahu.

Autobusové a tramvajové zastávky jsou od rezidence pár minut pěšky a stanice metra je pouhé 2 zastávky tramvají. Cesta na Václavské náměstí trvá asi 10 minut, a to jak přes den, tak i v noci. Dům stojí vedle nájezdu na Pražský okruh, ze kterého se jednoduše dostanete do jakékoli pražské čtvrti. Plzeňskou ulicí rychle dojedete na letiště nebo na vnější okruh.

Byt je k nastěhování od 1.7.2021

Cena: 20 000 Kč/měsíc
Poplatky: 2 995 Kč/měsíc + elektřina se přepisuje
Kauce: 20 000 Kč
Provize agentury: 22 995 Kč

Pro více informací napište nám nebo zavolejte:
Mobil: +420773654888 (Viber, WhatsApp, Telegram)
e-mail: info@smarthomesreality.cz

Další parametry

  • Patro
    2
  • Stav objektu
    Velmi dobrý
  • Typ budovy
    Cihla
  • Typ vybaveni
    Ano
  • Vlastnictví
    Osobní
Terasa
Sklep
Parkování
Garáž
Výtah
Bezbariérový
  • Číslo inzerátu
    5586
  • Cena
    22 995 za měsíc
  • Užitná plocha
    72 m2

Kontakt

Kontaktovat

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku.

Upozornění

Používáte nepodporovaný (zastaralý) internetový prohlížeč!

Pro správný běh našeho portalu není možné použít vámi používaný prohlížeč.

Použijte prosím Microsoft Edge nebo některý z jiných prohlížečů, např. Google Chrome, Firefox.