Pronájem bytu 2+KK

Zobrazení inzerátu na mapěPraha 3 , Štítného

Pro vice informaci, prosím zanechte svou žádost!
https://smarthomesreality.cz/

Pronájem bytu 2+kk, 49m2, Praha 3 - Žižkov
Cena: 19 500 Kč/měsíc
ID: Kod49

Moderně upravený byt 2+kk o celkové ploše 49m2 ve 4.patře domu s výtahem, obytná kuchyň, ložnice situovaná do ulice. Celý dům včetně fasád prošel kompletní rekonstrukcí se zachováním prvků původní architektury.

V bytě je kuchyňská linka s lednicí, vestavný sporák se sklokeramickou varnou deskou, myčka nádobí. V prostorné koupelně je sprchový kout, umyvadlová skříňka se zrcadlem, WC, topný žebřík, elektr. bojler 100 litrů a prostor pro pračku. Nad koupelnou se nachází úložný prostor. Vše je nové od podlah, elektroinstalace, omítek, obkladů a dlažeb, sanity (Ravak, Laufen, Grohe,....) Byt má vchodové dřevěné protipožární dveře, interierové dveře Sapeli. Na patře je společná terasa pro sušení prádla, relax,....

Topení - plynové, etážové s měřením pro každý byt samostatně (kotle Vaillant). Elektřina - měřeno podružným elektroměrem, účtováno spolu s dodávkou tepla čtvrtletně dle naměřené spotřeby pro byt zpětně za uplynulé čtvrtletí.

Pro nájemníky a jejich hosty je k dispozici v domě stejného vlastníka nacházejícího se naproti přes ulici tzv. zelená relax zóna na střeše dvorního objektu (cca 200m2 zeleně - tráva s keři..sprcha, WC a po dohodě s majitelem během léta možnost využívání střešního bazénu (6,6x4x1,7) se slanou předehřívanou vodou (mořská sůl, tepelné čerpadlo 30st.C, protiproud pro plavání).

Centrum města je v dochozí vzdálenosti cca 15 min, hlavní nádraží 10min. V přízemí domu se nachází Restaurace SOU100 s jídelním a nápojovým sortimentem pouze z českých surovin.

Byt nelze krátkodobě pronajímat. S ohledem na nový stav všech bytů preferujeme nájemníky bez zvířat a nekuřáky. Platí i pro zájemce s malými pejsky, kočkami,..apod.

Byt je k nastěhování od 1.10.2020

Cena: 19 500 Kč/měsíc
Poplatky: 480 Kč/měsíc/os + voda 300 Kč/měsíc/os + elektřina
Kauce: 25 000 Kč
Provize agentury: 19 980 Kč

Pro více informací napište nám nebo zavolejte:
Mobil: +420773654888 (Viber, WhatsApp, Telegram)
e-mail: info@smarthomesreality.cz

    • Číslo inzerátu
      1966
    • Cena
      19 980 za měsíc
    • Užitná plocha
      49 m2

    Kontakt

    Kontaktovat

    Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku.

    Upozornění

    Používáte nepodporovaný (zastaralý) internetový prohlížeč!

    Pro správný běh našeho portalu není možné použít vámi používaný prohlížeč.

    Použijte prosím Microsoft Edge nebo některý z jiných prohlížečů, např. Google Chrome, Firefox.