Blog detail header
Bez kategorie

Nejočekávanější projekty roku 2022.

Na počest konce prázdnin představuji seznam nových projektů, jejichž prodej lze v nejbližší době očekávat.

Od konce roku 2021 je ve startovních blocích připravena So-Ho Rezidence.

Neoficiální start prodeje byl podle neoficiálních zdrojů již zahájen, ale podle oficiální verze ještě nedošlo ani k předprodejům. V názvu projektu je ukryta i lokace: South of Holešovice. Když svým klientům vyjmenovávám budoucí projekty, právě na So-Ho všichni reagují velice pozitivně. Očekávají se lofty o světlé výšce 4,8 m, obyčejné byty i mezonety.

V roce 2021 se v předprodeji objevila část bytů projektu Lihovar od Trigemy. V tomto roce budou na trh uváděny i další byty tohoto projektu, které se budou nacházet u starého lihovaru na jižním okraji Smíchova. Na vizualizacích to vypadá jako fascinující místo v současném industriálním stylu. Průměrná cena čtverečního metru je tady 170 000 Kč.

Daramis slibuje zahájit prodej poslední etapy populárního projektu Zelené Město. U kruháče za Kauflandem vyrostou tři desetipodlažní domy, a za nimi je už jen višňový sad.  Pro tenhle projekt mám slabost, je to samá zeleň a  malebná zákoutí. A do centra je to jenom 20 minut tramvají.

Metrostav na Vackově se také nezastavuje, mají v plánu spustit předposlední schválenou etapu. Budou to čtyři osmipatrové domy podél Malešické. Na prvním podlaží budou komerční prostory, předpokládá se i supermarket, který zde citelně chybí.

Metrostav má ještě jeden ne moc viditelný projekt Vysočanský mlýn. Sice se naplno staví, ale ani reklama, ani prodej nikde nebyly a nejsou. Jde o to, že první etapu už prodali fondu. A další etapy přece jen mohou získat i prostí smrtelníci, proto doporučuji hlídat si aktualizace.

Čím dál tím viditelněji expanduje v Praze značka UBM Development. Během posledních pár let stihli investovat rekordní částky do rekonstrukce Cukrovarnického paláce v Jindřišské, postavit Business centrum v Holešovicích, koupit stylový a moderní projekt Neugraf na Smíchově u Crestylu. Na trhu s byty je jejich nejzajímavější projekt Arcus City ve Stodůlkách, v sousedství sídliště Finep. A také na svém webu inzerují přípravu Astrid Garden v centru Holešovic. Proto i je doporučuji pozorně sledovat.


Autor článků agent.alesya

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku.

Upozornění

Používáte nepodporovaný (zastaralý) internetový prohlížeč!

Pro správný běh našeho portalu není možné použít vámi používaný prohlížeč.

Použijte prosím Microsoft Edge nebo některý z jiných prohlížečů, např. Google Chrome, Firefox.